Jano8504 Opublikowano 25 Czerwca 2020 Opublikowano 25 Czerwca 2020 Witam , panowie doradzcie mi proszę bo mam łożysko z piastą z przodu do wymiany i w takowe się zaopatrzylem. Zdolności manualne posiadam i wszystkie narzędzia i teraz pytanie czy potrzebna jest prasa żeby wybić i wbić czy wystarczy tulejka i młotek???
Dev Opublikowano 25 Czerwca 2020 Opublikowano 25 Czerwca 2020 zalezy od tego jak mocno masz skorodowaną zwrotnice
DamAciej Opublikowano 26 Czerwca 2020 Opublikowano 26 Czerwca 2020 Uważaj z tym młotkiem żeby zwrotnica nie pękła i będzie problem
Jano8504 Opublikowano 27 Czerwca 2020 Autor Opublikowano 27 Czerwca 2020 Dzięki pany za rady, uporałem się z tym - nie było lekko. Największy problem to pozioma śruba od górnych wahaczy, ale łożysko założone i cisza aż miło.
Rowbert Opublikowano 29 Czerwca 2020 Opublikowano 29 Czerwca 2020 Najważniejsze, ze zrobione (i do tego samemu) to satysfakcja podwójna :d
Jano8504 Opublikowano 29 Czerwca 2020 Autor Opublikowano 29 Czerwca 2020 58 minut temu, Rowbert napisał: Najważniejsze, ze zrobione (i do tego samemu) to satysfakcja podwójna :d Dokładnie, komfort i cisza. Lubię dłubać sobie w garażu, sprawia mi to frajdę. A za prasę koledze czteropaka dałem.
Rekomendowane odpowiedzi