Marcin.O.84 Opublikowano 19 Lipca 2020 Opublikowano 19 Lipca 2020 Witam. Przedstawiam mój rodzinny dupowozik. Rocznik 2011 Irlandczyk Silnik Przebieg bliski 300tyś. Silnik 2.0 TDI CACG czyli 120 koników Audio Audi concert + AMI w schowku Wyposażenie Sportowe fotele przód Xenony i ledy z tylu Przeciwmgielne Trzy ramienna kierownica Emblematy s-line na blotnikach i progach Jakiś zestaw dokladek pod przedni zderzak, progi i tylny zderzak Xenon hid prawdopodobnie w przeciwmgielnych Koła 255/35 R20 felgi prawdopodobnie Audi RS6 Jak coś sobie przypomnę albo znajdę info to dodam Rzeczy zrobione po zakupie to Test wskazówek licznika przy starcie Doświetlenie zakrętów Na wsecznym opuszczanie lusterka pasażera Montaż wideorejestratora oraz kamery cofania w lusterku Rzeczy do zrobienia Zakup koła zapasowego bo gdzieś się zapodzialo Jakaś wlepka na tylną szybę Nowa mapa ( w środę jedzie żona na warsztat do znajomego więc będzie zrobione) Zdjęcia:
Michu1996 Opublikowano 20 Lipca 2020 Opublikowano 20 Lipca 2020 Jest co robić przy aucie Powodzenia w planowanych modach
karolek_ust Opublikowano 20 Lipca 2020 Opublikowano 20 Lipca 2020 Fajne audi. Pomaluj belkę bo przebija za grillem jej odpryski
Marcin.O.84 Opublikowano 20 Lipca 2020 Autor Opublikowano 20 Lipca 2020 Też kuje mnie to w oczy. Niestety tylko w weekend jest czas jak nigdzie nie jedziemy. Grill jest jakoś od środka mocowany? Muszę znaleźć jakąś ETKE on-line bo miałem kiedyś jak golfem II jeździłem ale zamknęli stronę.
karolek_ust Opublikowano 20 Lipca 2020 Opublikowano 20 Lipca 2020 44 minuty temu, Marcin.O.84 napisał: Też kuje mnie to w oczy. Niestety tylko w weekend jest czas jak nigdzie nie jedziemy. Grill jest jakoś od środka mocowany? Muszę znaleźć jakąś ETKE on-line bo miałem kiedyś jak golfem II jeździłem ale zamknęli stronę. Auto części zamienne ETKA Online > WebAutoCats.com WEBAUTOCATS.COM Katalogi części samochodowe. Auto części zamienne ETKA Online. demontaż grilla :
Anubiss Opublikowano 26 Lipca 2020 Opublikowano 26 Lipca 2020 Fura świetna, kolego można kupić taki dyfuzor jak Ty masz? szukam od kilku dni i nie mogę takiego odszukać.
slawinho Opublikowano 27 Lipca 2020 Opublikowano 27 Lipca 2020 Ładna sztuka teraz pozostaje zrobić chipa tak na 170 kucyków, tak dla emblematów sline
Marcin.O.84 Opublikowano 27 Lipca 2020 Autor Opublikowano 27 Lipca 2020 No właśnie znajomego szef mi podkrecił że muszę sprzęgło wymienić bo się ślizga już na 4 jak mu dam w podłogę przy 2 tyś :). Czekam na wycenę, prawdopodobnie sprzęgło pójdzie jako na gwarancji bo mam 3 miesiące a dołoże do dwumasy żeby już tam drugi raz nie zaglądać.
Rekomendowane odpowiedzi