blejs Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Witajcie,mam problem z wypadającymi zapłonami... Zerknie jakaś dobra duszyczka na te logi? Jeżeli zrobiłem za mało grup to proszę o sugestie,które jeszcze grupy się przydadzą. Show log - VAGLOGI VAGLOGI.PL VAGLOGI to usługa która pozwoli Ci przesłać logi z programu VCDS lub VAG-COM i udostępnić je w przyjaznej formie np. na forum Show log - VAGLOGI VAGLOGI.PL VAGLOGI to usługa która pozwoli Ci przesłać logi z programu VCDS lub VAG-COM i udostępnić je w przyjaznej formie np. na forum Show log - VAGLOGI VAGLOGI.PL VAGLOGI to usługa która pozwoli Ci przesłać logi z programu VCDS lub VAG-COM i udostępnić je w przyjaznej formie np. na forum Show log - VAGLOGI VAGLOGI.PL VAGLOGI to usługa która pozwoli Ci przesłać logi z programu VCDS lub VAG-COM i udostępnić je w przyjaznej formie np. na forum Show log - VAGLOGI VAGLOGI.PL VAGLOGI to usługa która pozwoli Ci przesłać logi z programu VCDS lub VAG-COM i udostępnić je w przyjaznej formie np. na forum
przem8 Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Opublikowano 5 Sierpnia 2020 (edytowane) Zajrzyj do kata, bo duże stukowe. Prócz tego przeplywka gorzej jak dla serii i turbo kiepsko, nie daje rady i przeładowuje przez chwilę. Wina softu albo jakaś nieszczelność. Edytowane 5 Sierpnia 2020 przez przem8 1
blejs Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Autor Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Jadę we wtorek na wywalenie kata i wstawienie DP bo tak też podejrzewałem,że mógł się skończyć :c . Szczelność sprawdzałem ostatnio "na ucho",nic nie było słychać więc podejrzewam,że przeładowuje. Dzięki wielkie @przem8 za poświęcony czas :).
3r4 Opublikowano 7 Sierpnia 2020 Opublikowano 7 Sierpnia 2020 na ucho i oko to nie tam nie sprawdzisz, tylko kompresor i albo usłyszysz jak mocno ucieka albo psikanie wodą z płynem np. 1
Rekomendowane odpowiedzi