Cino111 Opublikowano 15 Sierpnia 2020 Opublikowano 15 Sierpnia 2020 (edytowane) Witam, przychodzę z zapytaniem do osób które wymieniały podsufitkę w sedanie b6. Po tym jak moja zaczęła się odklejać skontaktowałem się znajomym który sprzedaje audice na części, stwierdził że do wymiany podsufitki trzeba wycinać szybe, lecz ostanio przypadkiem natknąłem się na wpis na forum w którym ktoś napisał że bez problemu można wyjąć podsufitkę przez drzwi czy bagażnik. I stąd moje pytanie czy da się bezinwazyjnie ją wyjąć czy rzeczywiście wycinanie szyby to jedyny sposób? Edytowane 15 Sierpnia 2020 przez Cino111
Muskel1 Opublikowano 15 Sierpnia 2020 Opublikowano 15 Sierpnia 2020 (edytowane) Niech sobie znajomy łeb wytnie i popatrzy czy ma mózg w środku. Podsufitke wytargasz z czuciem przez otwór przednich drzwi. We dwoje albo troje najlepiej manewrować. Edytowane 15 Sierpnia 2020 przez Muskel1
afroo. Opublikowano 15 Sierpnia 2020 Opublikowano 15 Sierpnia 2020 Przy składanej kanapie wchodzi na styk przez otwór właśnie po jej złożeniu. To nie B8 gdzie jest większy problem i tam się takie cyrki dzieją.
Muskel1 Opublikowano 15 Sierpnia 2020 Opublikowano 15 Sierpnia 2020 Jakie cyrki kolego? Normalnie włazi i wyłazi przez otwór w bagażniku.
Rekomendowane odpowiedzi