rafcio_100 Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Czy filtry paliwa PP839/1 i PP839/3 można stosować zamiennie? Pytam, bo z katalogu wychodzą oba, kupiłem PP839/3 a okazuje się, że w samochodzie jest właśnie PP839/1.
Mechanikkosmita Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Cześć, sprawdź kierunek podłączeniowy na filtrze. Powinny pasować oba Teraz możesz oglądać naprawy na kanale YT Garage Poland, przewidziane nagrody dla osób subskrybujących kanał:)
rafcio_100 Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Autor Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Śmieszna sprawa, bo przyjrzałem się dzisiaj dokładniej temu filtrowi i jest na gwint...
Mechanikkosmita Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Godzinę temu, rafcio_100 napisał: Śmieszna sprawa, bo przyjrzałem się dzisiaj dokładniej temu filtrowi i jest na gwint... Chodzi Ci o gwint u dołu filtra? nie bardzo rozumiem, jak tak ten gwint służy do czujnika ale w Twoim samochodzie go nie ma więc wkręcasz tam zaślepkę
Rekomendowane odpowiedzi