Jogurtas Opublikowano 5 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2020 Cześć, czy ktoś z Was walczył może z tematem? Mam do wymiany lewą i jestem przerażony dostępem... wygląda jakby trzeba było cały silnik wyciągnać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 5 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2020 Na podnosniku 20 minut roboty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jogurtas Opublikowano 5 Września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2020 serio? od której strony najlepiej się dostać? Przy okazji dopytam czy LEMFÖRDER bedzie ok? Dzieki za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruby83 Opublikowano 7 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2021 Witam i jak przebiegła wymiana poduszki ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sokolec22 Opublikowano 12 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2022 Właśnie oddalem samochod na wymiane lewej poduszki. Lemforder polecany zarowno przez sprzedawce jak i mechanika. Koszt poduchy 370zl wymiana 100zl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
simon__75 Opublikowano 25 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2022 W dniu 12.04.2022 o 17:45, Sokolec22 napisał: Właśnie oddalem samochod na wymiane lewej poduszki. Lemforder polecany zarowno przez sprzedawce jak i mechanika. Koszt poduchy 370zl wymiana 100zl. I jak tam wymiana przebiegła ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szuwi3 Opublikowano 14 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2023 (edytowane) Ile jest poduszek w 2.0 TDI DETA? Prawa, lewa i skrzynia?, czy też z przodu silnika jest jakieś mocowanie (jak w A6). Ma ktoś może zdjęcia przedstawiające ich lokalizację? Edytowane 14 Kwietnia 2023 przez szuwi3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szuwi3 Opublikowano 17 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2023 U mnie lewa poduszka ma wyciek. Przymierzam się do wymiany bo są wibracje na postoju. Pytanie zasadnicze - Lemforder 39875 01 czy oryginał 8W0 199 371 AT? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szuwi3 Opublikowano 28 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2023 Lewą poduszkę wczoraj wymieniłem - dałem Lemfordera. Wibracje znacznie, znacznie zmalały. Jeszcze coś tam czuć, ale to w końcu diesel i są na tyle drobne, że nie są irytujące. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi