LukasUK Opublikowano 17 Września 2020 Opublikowano 17 Września 2020 Cześć Wam. Borykam się z problemem tego typu że nie mogę odświeżyć, wypolerować listw chromowanych które znajdują się na drzwiach samochodu... Listwy posiadają osad, kamień od wody, nalot, przebarwienia... Lata robią swoje. Podejrzewam że Auto niestety musiało być myte w tanich szamponach.. Oraz tanich myjniach samochodowych typu rolki-szczotki. Wypróbowałem już 3 różne pasty, gąbki polerskie i nic:( Czy jest jeszcze jakas dobra metoda aby chociaż trochę je odnowić?? Pozdrawiam
muniek32 Opublikowano 17 Września 2020 Opublikowano 17 Września 2020 Próbowałeś polerować? Ewentualnie papierek drobniutki i wtedy poler
LukasUK Opublikowano 17 Września 2020 Autor Opublikowano 17 Września 2020 Przyznam szczerze że jeszcze nie. Jaka grubość będzie najlepsza? W trakcie polerowania papierem..polewać jednocześnie wodą na wszelki wypadek?
Michu1996 Opublikowano 17 Września 2020 Opublikowano 17 Września 2020 Spróbuj to wyczyścić ADBL Apc Pro, jak będzie jakiś efekt to potem się pomyśli co dalej
Bestseller Opublikowano 18 Września 2020 Opublikowano 18 Września 2020 Panowie, ja ostatnio te listwy czyściłem tym : Autosol Metal Polish 75ml pasta do polerowania metalu | Na zewnątrz \ Aluminium, chrom, metal | Tytuł sklepu zmienisz w dziale MODERACJA \ SEO BESTSELLER.PL Autosol Metal Polish 75ml pasta do polerowania metalu | Na zewnątrz \ Aluminium, chrom, metal | Opis towaru w meta zmienisz w dziale MODERACJA \ SEO I zeszło wszystkie pięknie, miałem problem z osadem z twardej wody i mikroryskami.
LukasUK Opublikowano 19 Września 2020 Autor Opublikowano 19 Września 2020 Jutro zrobię zdjęcie co ja użyłem do tej pory... I niestety jeszcze nic nie pomogło. Pozdrawiam ?
LukasUK Opublikowano 22 Września 2020 Autor Opublikowano 22 Września 2020 Niestety nic nie pomogło...
Karo1 Opublikowano 22 Września 2020 Opublikowano 22 Września 2020 Spróbuj wypolerować to pastą Menzerna Metal Polish, jest trochę droższa niż te które używałeś ale na pewno zadziała dużo lepiej niż tamte
Kuroszini Opublikowano 14 Marca 2021 Opublikowano 14 Marca 2021 Też chętnie się dowiem, bo mój chrom już dawno przestał istnieć
Rekomendowane odpowiedzi