Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Skoki temperatury i wywala płyn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich, mam spory problem, jakieś 3 tygodnie temu po jeździe w warunkach letnich zaparkowałem autko w garażu, wysztko było ok.

po ok 10 minutach wywaliło mi trochę płynu, i problem zniknął. Po 2 tygodniach problem znowu powrócił wywaliło płyn i temperatura zaczęła skakać. od 70 do 110.

Mechanik w ubiegły poniedziałek wymienił płyn i termostat, był spokój do dziś, co prawda płynu nie wyrzuciło ale pokazuje temp 130 i spada do 90. Wentylator chodzi jak szalony

Mój mechanik ma czas dopiero w środę, proszę o poradę czy to może być przyczyna wadliwego czujnika temperatury tego które pokazuje temperaturę na desce i steruje praca wentylatora? No chyba że kolejny termostat do wymiany. Bardzo proszę o poradę.

Z góry dzięki,

Opublikowano

Porównaj vagiem wskazania czujnika g62 i g2, odczytaj błędy - może jakieś są od czujników. W najgorszym przypadku uszczelka/głowica powiedziała papa.

Opublikowano
  • Autor

Dodam jeszcze że auto odpalone na chwile o godzinie 14:00 o 19:30 pokazuje na tablicy rozdzielczej 110 stopni, do tego bład 17700 i 16502, termostat nowy, jutro zmieniam czujnik.

Opublikowano
  • Autor

forumowicze temat zakończony, przyczyna był wspomniany przez kolegę przem8 czujnik g62 i g2, dzieki.