RogerST Opublikowano 23 Września 2020 Opublikowano 23 Września 2020 (edytowane) Witam serdecznie Przez mą nieudolność uwalilem kolanko na rurce metalowej(mam zdjęcie) i poszukuję owego kolanka, ale nawet nie wiem jak to opisać.Na lewo od śrubokręta ,numery na kolanku: VRT 058 133 785 9. Pomożecie? ? Edytowane 23 Września 2020 przez RogerST
RogerST Opublikowano 23 Września 2020 Autor Opublikowano 23 Września 2020 20 minut temu, Instincts napisał: 058 133 785 B hahaha, a to ja podałem cały numer tylko zamiast 9 to B A wpisywałem to w google to nie wyszukało nic kompletnie... Dziękuję za pomoc i pozdrawiam
RogerST Opublikowano 25 Września 2020 Autor Opublikowano 25 Września 2020 Potrzebuje na szybko odpowiedzi, ponieważ z aledrogo nie doszło mi to kolanko a potrzebuje auta na już. Czy można jeździć z pękniętym kolankiem (całkiem,dwie części) czyli bez tej pompy sai ? Od strony pompy się nie martwię ale od strony silnika nie wiem gdzie to docelowo jest wpięte. Nie chce żadnych szkód Pozdrawiam i zgóry dziękuje
JarekST202 Opublikowano 25 Września 2020 Opublikowano 25 Września 2020 (edytowane) To kolanko łączy się z rurką która prowadzi do zaworu kombi.Jakiś negatywny wpływ to nie będzie miało bo pompa nie pracuje cały czas,możesz to na ten czas owinąć nawet izolacją.Włącza Ci się tylko w momencie zimnego startu żeby szybciej nagrzać katalizator.Może wyskoczyć tylko błąd układu SAI.Jak dojdzie kolanko to wymienisz,skasujesz błąd i tyle. Ps.pisałem Ci że mam takie kolanko niemal w idealnym stanie po usunięciu SAI.Mam cały układ gdybyś był zainteresowany Edytowane 25 Września 2020 przez JarekST202
Rekomendowane odpowiedzi