Mietek2951 Opublikowano 30 Września 2020 Opublikowano 30 Września 2020 Witam, mam założona kierownice w Audi A4 B7 2005r 4 ramienna bez multifunkcji. Czy kierownica 3 ramienna z multifunkcja będzie pasowała p&p bez żadnych modyfikacji? Multifunkcja nie musi działać ważne żeby podeszla kierownica i poduszka
Banan Opublikowano 30 Września 2020 Opublikowano 30 Września 2020 Tak jest p&p , do działania multifunkcji wystarczy wymiana modułu kolumny ( no chyba że masz tempomat to wtedy obsługę multi masz w gratisie )
pako7 Opublikowano 11 Stycznia 2021 Opublikowano 11 Stycznia 2021 Witam podepnę się, czy zmiana kierownicy 4 ramienna z b6 z multi funkcją na kierownice z a4b8 4 ramienna z multi jest p&p ?? czy trzeba kodować ? jak trzeba to gdzie i co ??
Banan Opublikowano 11 Stycznia 2021 Opublikowano 11 Stycznia 2021 Już jest o tym na forum trochę napisane - moduł kolumny do wymiany na taki z b7 , taśma pod multifunkcje no i wtyczka poduszki do modułu kolumny od strony auta też do wymiany ( w b7 jest inna )
Skiera0306 Opublikowano 11 Stycznia 2021 Opublikowano 11 Stycznia 2021 (edytowane) Również chciałbym się podpiąć. Mam seryjna kierownice w B6, ale założony moduł Q z B7. Czy mogę zmienić samą poduszkę (ewentualnie kierownice) na multi z A6 C5? Czy moduł Q ją obsłuży, concert z B7 czy obsłuży oraz czy wiązka zostaje bez zmian? Na zdjęciu jest wspomniana Kierownica. Ogólnie wygląda jak od B6 Edytowane 11 Stycznia 2021 przez Skiera0306
Banan Opublikowano 16 Stycznia 2021 Opublikowano 16 Stycznia 2021 kierownica jest niby ta sama ale moduł w kierownicy nie jest kompatybilny z b6 - sam moduł można przełożyć między kierownicami jakby co
Rekomendowane odpowiedzi