Tomash1 Opublikowano 9 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2020 (edytowane) Chciałem Was zapytać jak szybko w Waszych autach leci w dół doładowanie. W moim a4 mam zrobiony program z olx Chip tuning Audi 1.8 t 1.8 Turbo Przemyśl • OLX.pl WWW.OLX.PL Nie kupuj z nieznanych źródeł. Sprawdź nas i nasze recenzje FaceBook: Turbo Garage Performance. Tuningiem, modyfikacjami silników oraz chiptuningiem zajmujemy się od lat. Przedmiotem ogłoszenia nie jest... Ostatnio miałem dużo "zabawy z autem. Padła mi DV, turbo było regenerowane itp. Po naprawie wszystkiego mam wrażenie że auto słabiej ciągnie. Zakupiłem wskaźnik doładowania i bardzo szybko spada ciśnienie. Przy 3 tys mam ok 0.9 bara, ale już od 4,5 tys. obr/min leci w dół i przy odcince jest 0.4 bara. Sprawdziłem jeszcze n75 w następujący sposób, zdjąłem wężyk w siłownika. niestety ciśnienia się nie zmieniły, nic nie było lepiej, ani gorzej. Gość od programu powiedział ciśnienie przy odcince powinno być ok 0.7 bara. Rozmawiałem również z gościem od regeneracji turbiny, był zdziwiony i mówił że mogę spróbować podciągnąć sztangę na wastegate. Z racji że dostęp do regulacji jest średni to spytam czy ktoś ma inny pomysł co można jeszcze sprawdzić. Jak Wasze auta trzymają ciśnienie. Edytowane 9 Października 2020 przez Tomash1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponek Opublikowano 16 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2021 Jesteś w pełni zadowolony z programu ? Zastanawiam się aby tez u nich ogarnąć chip. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomash1 Opublikowano 17 Czerwca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2021 Po zrobieniu turbo na hybrydę ciśnienie trzymał do końca. Po prostu ori turbo nie dawało rady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi