Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

XENON A4 95

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko jeśli ktoś ma Aczwureczke z 95r i chciałby mieć w swoim autku xenonki to polecam tą stronkę jest tam instrukcja jak najtaniej przerobić H4 na xenon

www.xenony.friko.pl

Opublikowano

Dziekuje za takie przerabianie. Pozniej oslepiasz jadacych z przeciwka. W Xenonach chyba powinno byc szklo gladkie i lampa powinna byc samopoziomujaca i do tego spryskiwacze.

Opublikowano

I to się nazywa wiejski tuning :mrgreen:

Opublikowano

Nie ma to jak ori xenon :mrgreen:

Opublikowano
Nie ma to jak ori xenon

I to jest święta prawda. Hsenony to są Xsenony a nie jakieś tam wynalazki wiejskiego tunera.

Opublikowano

W zeszłym tygodniu widziałem na gieldzie w Gliwicach oryginalne xenki do B5 za 1000 zł :)

A wiejski tuning won od Audiolek :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ale same lampy nic tu nie zdziałają! Potrzebny jest jeszcze mechanizm poziomowania wysokosci w tylnim zawiasie? Co to jest i jak to dziala, nie mam pojecia, ale brzmi bardzo powaznie! I jeszcze jak Pikuś zauwazyl spryskiwacze które i tak super nie domywaja, a tyle to mozna sie zatrzymac i recznie czyscic :)

Opublikowano
Ale same lampy nic tu nie zdziałają! Potrzebny jest jeszcze mechanizm poziomowania wysokosci w tylnim zawiasie? Co to jest i jak to dziala, nie mam pojecia, ale brzmi bardzo powaznie! I jeszcze jak Pikuś zauwazyl spryskiwacze które i tak super nie domywaja, a tyle to mozna sie zatrzymac i recznie czyscic :)

Bez układu sampoziomowania też będzie działać , ale będziesz czasami oślepiał jadacych z naprzeciwka.Można podpiąć regulowanie wysokości pod tą regulacje ręczną , która masz na desce rozdzielczej :)

Opublikowano

Zgadza sie!:) Poza tym to autopoziomowanie to tez nie jest takie super.Bo z tego co pamietam ono ustawia swiatla w gdy odpalasz samochod. Czyli zalozmy wsiadasz do samochodu i jedziesz po swoich 4 malutkich kolegow (kazdy po 130kg). Nie gasisz silnika, wsiadaja, samochod Ci "siada". Swiatla zaczynaja swiecic wyzej i oslepiac:)

Nie wiem dokladnie czy tak to dziala w Audi, ale pewnie tak:)

Opublikowano
Zgadza sie!:) Poza tym to autopoziomowanie to tez nie jest takie super.Bo z tego co pamietam ono ustawia swiatla w gdy odpalasz samochod. Czyli zalozmy wsiadasz do samochodu i jedziesz po swoich 4 malutkich kolegow (kazdy po 130kg). Nie gasisz silnika, wsiadaja, samochod Ci "siada". Swiatla zaczynaja swiecic wyzej i oslepiac:)

Nie wiem dokladnie czy tak to dziala w Audi, ale pewnie tak:)

Jak wsiądzie tych 4 maluśkich to światła powinny się automatycznie wypoziomować.Nie sądze , żeby Audi przy projektowaniu tego systemu nie brało takiej opcji pod uwage :wink:

Opublikowano

Nic prostszego :!: zapraszam wszystkich do mnie do garazu :lol: wsiadziemy w pare osob na tył i sprawdzimy czy tak jest :lol: A tak na powaznie to mnie czasami sie wydaje ze one nawet podczas jazdy jakby sie obniżały i opadały, w zaleznosci czy droga po ktorej jade bardziej lub mniej przypomina jezdnie :lol::lol::lol:

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano

hej , ja mam ppytanko nieco z innej krainy, a mianowicie jakich przetwornic uzylibyscie przy zakladaniu xenow ?? denso ? hella czy cos innego ? pozdrawiam

Opublikowano

niezła wies na tej stronce. nawet do głowy mi by nie przyszło zeby z 2 żarówek jedna zrobic i to xenon.

@ja polecam przetwornice denso,zakładałem juz w 2 autkach i spox działały :wink: