M3I Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Witam , Mam do was pytanie, czy takie felgi jak w tytule wejdą do A4 B5? Jaki rozmiar opod do tego?
wentyl Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 takie fele wejdą bez problemu ale przy ET45 to radził bym dystans założy i będzie bomba :kox: :gwizdanie:
M3I Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 5 Kwietnia 2009 takie fele wejdą bez problemu ale przy ET45 to radził bym dystans założy i będzie bomba :kox: :gwizdanie: Dystans? przecież to 8,5 cala szerokości. To ja siezastanawiałem czy aby nie wyjdą za błotniki...
Dibo Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 takie fele wejdą bez problemu ale przy ET45 to radził bym dystans założy i będzie bomba :kox: :gwizdanie: Dystans? przecież to 8,5 cala szerokości. To ja siezastanawiałem czy aby nie wyjdą za błotniki... Będą schowane A co dystansów to bez powinno wyglądać OK. Chyba że chcesz równo z nadkolem
wentyl Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 takie fele wejdą bez problemu ale przy ET45 to radził bym dystans założy i będzie bomba :kox: :gwizdanie: Dystans? przecież to 8,5 cala szerokości. To ja siezastanawiałem czy aby nie wyjdą za błotniki... Będą schowane A co dystansów to bez powinno wyglądać OK. Chyba że chcesz równo z nadkolem właśnie o to mi chodzi ja mam 18 8,5 cala ET 30 ale B6 i jest oki
razk Opublikowano 15 Czerwca 2009 Opublikowano 15 Czerwca 2009 Panowie zeby nie zakladac nowego tematu zapytam tu. czy felga w rozmiarze 8,5Jx19 et 45 wejdzie ok do b5? w sumie z wypowiedzi wyzej wnioskuje ze tak jednak bardziej nurtuje mnie to czy dawac dystans czy nie? autko bedzie na gwincie i gleba okolo -60 bo podobno na takiej najlepiej wyglada 19" czy jak bedzie dystans to czy jak opuszcze zawieche to nie bedzie tarlo? jesli nie to jaki rozmiar dystansu zeby najlepiej sie to prezentowalo??
Dibo Opublikowano 15 Czerwca 2009 Opublikowano 15 Czerwca 2009 Panowie zeby nie zakladac nowego tematu zapytam tu. czy felga w rozmiarze 8,5Jx19 et 45 wejdzie ok do b5? w sumie z wypowiedzi wyzej wnioskuje ze tak jednak bardziej nurtuje mnie to czy dawac dystans czy nie? autko bedzie na gwincie i gleba okolo -60 bo podobno na takiej najlepiej wyglada 19" czy jak bedzie dystans to czy jak opuszcze zawieche to nie bedzie tarlo? jesli nie to jaki rozmiar dystansu zeby najlepiej sie to prezentowalo?? 10mm i będzie idealnie
lifter Opublikowano 16 Czerwca 2009 Opublikowano 16 Czerwca 2009 Panowie zeby nie zakladac nowego tematu zapytam tu.czy felga w rozmiarze 8,5Jx19 et 45 wejdzie ok do b5? w sumie z wypowiedzi wyzej wnioskuje ze tak jednak bardziej nurtuje mnie to czy dawac dystans czy nie? autko bedzie na gwincie i gleba okolo -60 bo podobno na takiej najlepiej wyglada 19" good czy jak bedzie dystans to czy jak opuszcze zawieche to nie bedzie tarlo? jesli nie to jaki rozmiar dystansu zeby najlepiej sie to prezentowalo?? odpowiedzi na zadane pytania mozesz uzyskać na cultstyle.pl lub vwzone.pl
razk Opublikowano 18 Czerwca 2009 Opublikowano 18 Czerwca 2009 czy takie dystanse dadza rade: http://moto.allegro.pl/item658178638_dystanse_do_felg_10mm_na_os_sprawdz_express.html sa bez pierscienia centrujacego bo podobno piasta bedzie jeszcze kawalek wystawac i felga sie wesprze. jak to w rzeczywistosci bedzie? bo czytalem watek tu na forum i jedni pisza tam ze nie bedzie bic a inni ze bedzie
Rekomendowane odpowiedzi