Ga2la Opublikowano 27 Listopada 2020 Opublikowano 27 Listopada 2020 Siema. Możliwe, że czeka mnie wymiana dwumasy i chciałbym wsadzić jednomase. Na allegro znalazłem parę aukcji ze sztywnym kołem i pytanie czy z 3.0 ASN pasuje do 2.4. I czy jest różnica miedzy manualem, a automatem? Dzięki za odpowiedź.
Dev Opublikowano 27 Listopada 2020 Opublikowano 27 Listopada 2020 30 minut temu, Ga2la napisał: Siema. Możliwe, że czeka mnie wymiana dwumasy i chciałbym wsadzić jednomase. Na allegro znalazłem parę aukcji ze sztywnym kołem i pytanie czy z 3.0 ASN pasuje do 2.4. I czy jest różnica miedzy manualem, a automatem? Dzięki za odpowiedź. Nie zakladaj tego g....a, nie warto.
Ga2la Opublikowano 27 Listopada 2020 Autor Opublikowano 27 Listopada 2020 wytłumacz mi dlaczego miałbym nie zakładać? nie chce spamować, bo oczekuje na odpowiedź na moje pytanie, nie opinie
Dev Opublikowano 27 Listopada 2020 Opublikowano 27 Listopada 2020 (edytowane) 7 minut temu, Ga2la napisał: wytłumacz mi dlaczego miałbym nie zakładać? nie chce spamować, bo oczekuje na odpowiedź na moje pytanie, nie opinie wibracje na niskich i przy rosnących obrotach Edytowane 27 Listopada 2020 przez Dev
Rekomendowane odpowiedzi