PejotN Opublikowano 3 Grudnia 2020 Opublikowano 3 Grudnia 2020 Witam, Tak jak w temacie szukam sprzętu do programowania coś typu między innymi "leaving home światła skoda octavia III" jak inne w a4 b8. Zakupiłem sprzęt do diagnostyki Multidiag Skaner diagnostyczny +8ciężarowe Walizka Nowy Targ - Allegro.pl ALLEGRO.PL Kup teraz z Nowy Targ - Multidiag Skaner diagnostyczny +8ciężarowe Walizka, na Allegro.pl, za 804 zł w kategorii {Narzędzia i sprzęt warsztatowy} - {Diagnostyka i pomiary}. Opinie i recenzje czy warto... Coś takiego lecz z tego co mi wiadomo tym nic chyba nie zaprogramuje(programy wow, opus), i tutaj pytanie czy macie jakieś pomysły, dojścia do programów nie płacąc 3k za oprogramowanie. Pozdrawiam
PejotN Opublikowano 3 Grudnia 2020 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2020 W opisie znajduje się to "Diagnostyka / Kodowania / Adaptacje / Kalibracje / Testy wykonawcze (kombajn diagnostyczny!!!) Obsługa pojazdów o napięciu 12V i 24V." lecz nie wiem czy idzie coś tym zrobić ;d
pila24 Opublikowano 3 Grudnia 2020 Opublikowano 3 Grudnia 2020 Jak potrzebujesz do vagów sprzętu to tylko vcds. Odpuść wszystko co inne.
PejotN Opublikowano 3 Grudnia 2020 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2020 Macie jakieś dojścia gdzie można tanio zakupić VCDS'a ?
pila24 Opublikowano 3 Grudnia 2020 Opublikowano 3 Grudnia 2020 (edytowane) Olx,szukaj wersji hex-v2 na procku atmega Edytowane 3 Grudnia 2020 przez pila24
Rekomendowane odpowiedzi