Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Błąd czujnika wałka rozrządu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam . Wymieniłem czujnik wałka rozrządu i dalej pokazuje mi błąd 16725 . Co szukać co moze byc ? wymieniałem rozrząd czy źle ustawiony może ten błąd pokazywać . Czy snda lambda do wymiany , jak sprawdzić , nie mam kata mam donwpipe 3 cale .  Pozdrawiam

134426241_214048280333622_7528424552794977583_n.jpg

Edytowane przez Krzysiek Krzysztof
usuniecie zdjecia czujnika

Opublikowano

Prędzej cos z wiązka od czujnika. Masz jakieś wartości w gr93. ? 

Błędy drugiej sondy przez to jak jest zamontowana. Sterownika tak łatwo nie oszukasz. 

Edytowane przez przem8

Opublikowano
  • Autor
4 godziny temu, Krzysiek Krzysztof napisał:

Witam . Wymieniłem czujnik wałka rozrządu i dalej pokazuje mi błąd 16725 . Co szukać co moze byc ? wymieniałem rozrząd czy źle ustawiony może ten błąd pokazywać . Czy snda lambda do wymiany , jak sprawdzić , nie mam kata mam donwpipe 3 cale .  Pozdrawiam

134426241_214048280333622_7528424552794977583_n.jpg

2 godziny temu, przem8 napisał:

Prędzej cos z wiązka od czujnika. Masz jakieś wartości w gr93. ? 

Błędy drugiej sondy przez to jak jest zamontowana. Sterownika tak łatwo nie oszukasz. 

Dokąd biegnie wiązka tak dla orientacji , gdzie jest czujnik podłaczony ? nie mam wartości w gr.93 nie patrzyłem kolega mi sprawdzał nie myslałem ze mam sprawdzić . Jak zamontować sonde zeby oszukać sterownik 

Opublikowano

Sonde musisz wyłączyć w ecu u tunera. Inaczej się  nie da. Napinacz lancucha masz z cewką? Jeśli tak i nie ma wartości w gr. 93 to wadliwy czujnik lub wiazka. Jakiej firmy czujnik? 

Opublikowano
  • Autor
20 minut temu, przem8 napisał:

Sonde musisz wyłączyć w ecu u tunera. Inaczej się  nie da. Napinacz lancucha masz z cewką? Jeśli tak i nie ma wartości w gr. 93 to wadliwy czujnik lub wiazka. Jakiej firmy czujnik? 

Nowy czujnik wadliwy ? Delphi . Wyłączyć w ecu u tunera , nie znam nikogo z Zielonej Góry lub okolicy , moze wiesz o kimś z tych stron . Czy napinacz z cewką ? nie mam pojecia . Wiązkę sprawdzę 

Edytowane przez Krzysiek Krzysztof

Opublikowano
9 minut temu, Krzysiek Krzysztof napisał:

Czy napinacz z cewką ? nie mam pojecia

To sprawdź.

Znam osoby, które wyłączą to zdalnie ale musisz zgrać wsad za pomocą mpps, koszt interfejsu około 80zł, lub nefmoto i zwykły kabel od vcds'a.

Opublikowano
  • Autor
26 minut temu, przem8 napisał:

To sprawdź.

Znam osoby, które wyłączą to zdalnie ale musisz zgrać wsad za pomocą mpps, koszt interfejsu około 80zł, lub nefmoto i zwykły kabel od vcds'a.

MPPS 13.02 FLASH DPF CHIP TUNING K+CAN+UDS + WSADY - czy ten będzie dobry ? ale troche to potrwa bo dzisiaj w nocy jade do Niemiec  . Tak napinacz z cewką