Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

RNSE Led 8e0035193A problem ze spolszczeniem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, dorwałem w dobrych pieniądzach RNSE Led z 2015 roku nr kat 8e0 035 193 A. Wersja softu jest nietypowa jak na leda bo mam soft 0700 hw06. Próbowałem wgrywać pl menu ze starego rnse jak i wersje pod leda z softem 0220. Niestety bez powodzenia. Wyczytałem w necie ze radio może być wersja b48 a nie jak standardowy led 574. Moje pytanie brzmi jak wiec spolszczyć to radio?

Opublikowano

poczytaj ten wątek 

jest tu info jak zmusić rns do downgrade'u softu

Opublikowano
  • Autor

Wysłałes mi linka do starego rnse. Moj jest ledowy

Opublikowano

ale sposób na downgrade powinien działać tak samo.

Opublikowano
  • Autor

ok, sprobowalem. mam plytki pod leda z softem 0220. Nie zbiło softu do nizszej wersji

Opublikowano

jak masz płytkę z mapą jakiś rocznik 2018 2019 czy coś to spróbuj z niej zrobić downgrade a dopiero później trenować spolszczenie

Opublikowano
  • Autor

no wlasnie starszy soft jest gdzies w okolicy 2015 roku map. ale wiekszosci linkow juz powygasała

Opublikowano

mi bardziej chodzi o przywrócenie najpierw poprawnego numerowania softu bo ten co masz na bank był wgrywany jakiś modzony. zróg downgrade do ori wersji z płyty z mapą, później trenuj z zejściem do niższej wersji z polskim językiem.

Opublikowano
  • Autor

naklejka na radiu ma napis 0700 hw06

Opublikowano
  • Autor

dorwałem mape z 2012, sprobuje odzyskac soft

Opublikowano

Soft w tej navi 700 jest ok, fabryczny. Ledy były w 2 wersjach sprzętowych i spolszczenie musi być odpowiednie. Na mapie z 2012r raczej nie będzie softu do twojej wersji. Soft jest do spolszczenia, ale jest z tym sporo zabawy, mi osobiście nie chciało się tego robić bo jest tych navi bardzo mało na rynku

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Czy byłaby możliwość, żebyś dal mi jakiś trop, pomysł jak to zrobić? Nie będę ukrywał, że zależy mi na pl menu

• 3 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor
W dniu 7.01.2021 o 12:12, biggman napisał:

Soft w tej navi 700 jest ok, fabryczny. Ledy były w 2 wersjach sprzętowych i spolszczenie musi być odpowiednie. Na mapie z 2012r raczej nie będzie softu do twojej wersji. Soft jest do spolszczenia, ale jest z tym sporo zabawy, mi osobiście nie chciało się tego robić bo jest tych navi bardzo mało na rynku

Nie można zrobić jakiejś konwersji na normalny Soft? Radio jest genialne i tylko polskich znaków brakuje. Może ktoś ma wiedzę jak to ogarnąć?

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

Radio udało się ogarnąć za pomocą strony rnse.pcbbc.co.uk i jej autora Stuarta. Radio ma pl menu

Opublikowano
1 godzinę temu, unilite napisał:

Radio udało się ogarnąć za pomocą strony rnse.pcbbc.co.uk i jej autora Stuarta. Radio ma pl menu

Czyli soft z tej strony ma PL menu? Czy trzeba było coś kombinować? Bo zastanawiam się nad tym softem u siebie żeby wrzucić.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Poczytaj dobrze na stronce. Któraś beta jest z pl menu. Jestem w kontakcie z tym gościem i wiem, że będzie nam wrzucał pl menu do oficjalnych softów które wypuści.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.