Opublikowano 18 Września 20241 r 9 minut temu, wojteksuwałki napisał(a): mogę aktywować z wyświetlacza Jakiego wyświetlacza? Robiłeś coś przy aucie? Jakieś kodowania zmieniałeś? Nagle się tak stało czy już tak kupiłeś?
Opublikowano 18 Września 20241 r Grzebane zmieniany miałem bcm do obsługi grzanych stołków z poziomu mmi tak ten wyświetlacz się zwie ? Edytowane 18 Września 20241 r przez wojteksuwałki
Opublikowano 18 Września 20241 r Trudno powiedzieć czy tam gdzieś coś niepowiodło się. Pre sense nie działa od momentu podmiany BCM1?
Opublikowano 18 Września 20241 r Tak. Da się żyć bez tego ale jak by działało to też dobrze Edytowane 18 Września 20241 r przez wojteksuwałki
Opublikowano 30 Października 20241 r Nie wiem czy to komuś pomoże bo nie do końca wiemy w czym tkwił problem...podmieniając jednostkę mmi na inna wgraliśmy do niej mój soft z serwera audi i od razu poszło...gdy wróciliśmy do mojej to błąd wywaliło kamery nagle ....? a od czasu wymiany foteli czyli prawie 4 miesiące nic nie było....kalibracja kamery i poszło nagle wszytko. Wiec przy szukaniu innego problemu ogarnięty został ten.