galabaku Opublikowano 13 Stycznia 2021 Opublikowano 13 Stycznia 2021 Hej, Potrzebuje kogoś z kablem jak w tytule i pełnym VCDS w Gdańsku lub okolicach. Mam problem z ABS i nie jestem w stanie się połączyć za pomocą mojego kabelka (zwykły KKL). Trzeba by się jedynie spróbować połączyć (o ile się da) i sprawdzić błędy oraz kodowanie. Będę wdzięczny za przysługę - chętnie odwdzięczę się jakąś flaszeczką
TommiA6 Opublikowano 13 Stycznia 2021 Opublikowano 13 Stycznia 2021 mam, ale w wejherowie - jak coś to pisz priv jak nikogo bliżej nie znajdziesz
MaTeo85 Opublikowano 14 Stycznia 2021 Opublikowano 14 Stycznia 2021 Mam w Gdańsku, ale w kraju będę dopiero w lutym. Jak by coś pisz PW
galabaku Opublikowano 14 Stycznia 2021 Autor Opublikowano 14 Stycznia 2021 Dzięki Panowie za odpowiedzi. Co prawda do Wejherowa mam trochę daleko bo godzinę drogi a fajnie też byłoby sprawdzić to w najbliższym czasie. Jeśli jednak nie znajdę nikogo innego to z pewnością pozawracam wam gitarę W każdym razie temat zostaje dalej otwarty.
Rekomendowane odpowiedzi