saper8 Opublikowano 30 Stycznia 2021 Opublikowano 30 Stycznia 2021 Witam Panowie, mam pytanie czy czeka mnie wymiana uszczelki pod głowicą ?
ecobuda Opublikowano 30 Stycznia 2021 Opublikowano 30 Stycznia 2021 Nie koniecznie. Może spod pompy tandemowej ci cieknie. Swoją drogą, sprawdzałeś odme? Możliwe że jeśli odma zatkana i nie odpowietrza skrzyni korbowej to wywala ci oliwe wszędzie.
saper8 Opublikowano 30 Stycznia 2021 Autor Opublikowano 30 Stycznia 2021 Właśnie przed chwilą zrobiłem test co2 i nie zmienił się kolor, poza tym nic więcej nie sprawdzałem, przyznam szczerze że jestem laikiem i nawet nie wiem gdzie ta odma I jak ja sprawdzić...
OLIVER Opublikowano 30 Stycznia 2021 Opublikowano 30 Stycznia 2021 Przemyj miejsce o które Ci chodzi i za obserwuj skąd się sączy Według mnie delikatnie puszcza olej na uszczelce pod głowicą ale dokładnie na tym foto nie widać
Lu-Gi Opublikowano 30 Stycznia 2021 Opublikowano 30 Stycznia 2021 Po zdjęciu widać jak by ta izolacja była zwyczajnie oblana kilkoma kroplami oleju. Wymyć dokładnie i obserwować. Do tandema daleko do odmy tak samo
Rekomendowane odpowiedzi