hubcioo9 Opublikowano 10 Lutego 2021 Opublikowano 10 Lutego 2021 (edytowane) Witam wszystkich! Mam mały problem znaleźć zaślepek na progi do listwy progowej ms design. Obszukalem cały internet i nigdzie nie znalazłem. Wie ktos może gdzie dostanę takie zaślepki, bądź może pasuje od innego auta. Ktoś mi powiedział żeby spróbować zaślepkę kupić od Passata b5. Liczę na Waszą pomoc kochani, bo wiem że macie moc i dobre pomysły! Edytowane 10 Lutego 2021 przez hubcioo9
hubcioo9 Opublikowano 10 Lutego 2021 Autor Opublikowano 10 Lutego 2021 Powinny, ale gdzieś bylo kiedyś odłożone i zginęło. Brakuje mi trzech takich zaślepek i jest mega problem je znaleźć
Tkoczu_ Opublikowano 10 Lutego 2021 Opublikowano 10 Lutego 2021 32 minuty temu, hubcioo9 napisał: Powinny, ale gdzieś bylo kiedyś odłożone i zginęło. Brakuje mi trzech takich zaślepek i jest mega problem je znaleźć A może napisz do sklepu gdzie je kupowałeś czy by nie mieli ? Może akurat ?
hubcioo9 Opublikowano 10 Lutego 2021 Autor Opublikowano 10 Lutego 2021 1 minutę temu, Tkoczu_ napisał: A może napisz do sklepu gdzie je kupowałeś czy by nie mieli ? Może akurat ? No właśnie w tym jest problem, że ten pakiet (ms design) wychodził fabrycznie z salonu tzn. Zderzak przód, tył, lotka no i te listwy progowe co potrzebuje do nich zaślepek. Jeszcze się okaże tak, że przez ten brak zaślepek na progi będę zmuszony kupić drugie listwy progowe, bo będzie mi przeszkadzać to, że jest ich brak.
Tkoczu_ Opublikowano 10 Lutego 2021 Opublikowano 10 Lutego 2021 W takim wypadku to ja bym chyba odpuścił temat Ale spróbuj napisać do nich, może coś ogarną
greg2505 Opublikowano 10 Lutego 2021 Opublikowano 10 Lutego 2021 Może kup zwykłą nakładkę progową i wytnij sobie takie zaślepki,jedną masz na wzór,a z czasem może trafisz ori
Rekomendowane odpowiedzi