Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Nowe lampy - Led

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, miałem niedawno mała przygodę boją B7, w związku iż zniszczeniu uległy lampy przód myślę nad kupnem nowych i ledami do jazdy w dzień. 

Znalazłem takie :

ALLEGRO.PL

Kup teraz LAMPY REFLEKTORY LED AUDI A4 B7 04-08 BLACK z GLIWICE/KATOWICE/OPOLE na...

Moje pytanie jest takie, czy tak przyciemnione są wgl zgodne w prawem? Wg sprzedającego posiadają homologacje, no i czy to nie jakiś chiński badziew? 

Opublikowano

Za te pieniądze wolałbym kupić oryginalne soczewki niż tą choinkę. 

Opublikowano

A jakie one przyciemnione? Wydaje mi się, że tylko środki czarne nic więcej, jeśli mają homologacje to można założyć, pytanie jak to świeci na 15m? Z trwałością może też być różnie.

Za te pieniądze to jak kolega wyżej lepiej bawić się z ori i coś rezać. No tak, jest led w lampie, a na to jest parcie jak na sedesie przy niezłym zatwardzeniu.

Opublikowano

E tam przyciemnione i LED.

Idź w laser, pal pobocza a inni niech rowami jeżdżą.

A pod dyskotawką będziesz naprawdę cool.

Opublikowano

Miałem lampy ledowe nie dawno w swojej A4 B7 i nie polecam, świecą nawet ok ale to jedyny plus, auto na takich chińskich lampach wygląda z przodu moim zdaniem źle, traci swój cały urok B7, oprócz tego nie da się ich spasować za bardzo, a największy minus za to że te lampy posiadają soczewkę z ruchomą przesłona (Długie krótkie w jednej soczewce) sterowną elektromagnesem i te właśnie elektromagnesy po roku czasu użytkowania się zepsuły. I tak na marginesie w moich światłach na tych ledach się wgl jeździć w dzień nie dało, światło po prostu za słabe i w dzień nie widoczne.

Ostatnio kupilem oryginalne światła i dodałem do nich projektory biled i świeca o niebo lepiej i ładnie wyglądają (jak Ori ksenony) i są ładnie spasowane. Więc myślę że po prostu lepiej przerobić oryginalne lampy