jaro_alfa Opublikowano 28 Lutego 2021 Opublikowano 28 Lutego 2021 (edytowane) Witajcie po dwóch latach przerwy. Czy ktoś z kolegów montował oryginalny zestaw wideorejestratorów UTR ? Zastanawia mnie podpięcie wiązki do tablicy bezpieczników. W instrukcji niby jest napisane, ale czy ktoś mógłby mnie utwierdzić w przekonaniu, że dobrze to rozumiem ? A może ma ktoś polską wersję instrukcji? ... zamontowany. Edytowane 6 Marca 2021 przez jaro_alfa
robil Opublikowano 27 Czerwca 2021 Opublikowano 27 Czerwca 2021 Podpinam sie pod temat montażu AUDI UTR posiadam audi a4b9 2,0 tdi sedan z 2017 r zakupiłem AUDI utr przód i tył z orginalnymi przewodami i nie mogesobie poradzic z podłączeniem przewodów do bezpieczników może mi ktoś pomóc i wyjaśnic jak to zrobic /?
Dev Opublikowano 27 Czerwca 2021 Opublikowano 27 Czerwca 2021 1 godzinę temu, robil napisał: Podpinam sie pod temat montażu AUDI UTR posiadam audi a4b9 2,0 tdi sedan z 2017 r zakupiłem AUDI utr przód i tył z orginalnymi przewodami i nie mogesobie poradzic z podłączeniem przewodów do bezpieczników może mi ktoś pomóc i wyjaśnic jak to zrobic /? daj mail, cos tam mam 1
jaro_alfa Opublikowano 28 Czerwca 2021 Autor Opublikowano 28 Czerwca 2021 (edytowane) Ściągnij sobie instrukcję. Po stacyjce podepnij tak, jak napisane w niej, a stały możesz podpiąć do wolnego z boku deski od kierowcy, żeby już w dół nie ciągnąć, bo tam jest ciasno . Edytowane 28 Czerwca 2021 przez jaro_alfa
robil Opublikowano 28 Czerwca 2021 Opublikowano 28 Czerwca 2021 Podpinam sie pod temat montażu AUDI UTR posiadam audi a4b9 2,0 tdi sedan z 2017 r zakupiłem AUDI utr przód i tył z orginalnymi przewodami i nie mogesobie poradzic z podłączeniem przewodów do bezpieczników może mi ktoś pomóc i wyjaśnic jak to zrobic /?
robil Opublikowano 28 Czerwca 2021 Opublikowano 28 Czerwca 2021 CZEŚC DEV JESTEM TUTAJ NOWY I NIE BARDZO WIEM JAK ODPISUJE SIĘ NA WIADOMOŚC DO KONKRETNEJ OSOBY DLATEGO PISZĘ TUTAJ MÓJ ADRES EMAIL TO [email protected] PRZEWODY JUŻ POCIĄGNĄŁEM POD PODSUFITÓWKĄ I POD SŁUPKAMI WIĘC CZEKAJĄ TYLKO DO PODŁĄCZENIA W SKRZYNKĘ Z BEZPIECZNIKAMI. KUPIŁEM TEŻ PRZEJSCIÓWKI DO BEZPIECZNIKÓW TYLKO NIE MAM POJĘCIA POD KTÓRY PODPIĄC ZIELONY A POD KTÓRY CZERWONY PRZEWÓD OD KAMEREK. Z GÓRY DZIĘKUJĘ ZA POMOC
Dev Opublikowano 1 Lipca 2021 Opublikowano 1 Lipca 2021 W dniu 28.06.2021 o 15:45, robil napisał: CZEŚC DEV JESTEM TUTAJ NOWY I NIE BARDZO WIEM JAK ODPISUJE SIĘ NA WIADOMOŚC DO KONKRETNEJ OSOBY DLATEGO PISZĘ TUTAJ MÓJ ADRES EMAIL TO [email protected] PRZEWODY JUŻ POCIĄGNĄŁEM POD PODSUFITÓWKĄ I POD SŁUPKAMI WIĘC CZEKAJĄ TYLKO DO PODŁĄCZENIA W SKRZYNKĘ Z BEZPIECZNIKAMI. KUPIŁEM TEŻ PRZEJSCIÓWKI DO BEZPIECZNIKÓW TYLKO NIE MAM POJĘCIA POD KTÓRY PODPIĄC ZIELONY A POD KTÓRY CZERWONY PRZEWÓD OD KAMEREK. Z GÓRY DZIĘKUJĘ ZA POMOC info poszło na mail
Siwusssss Opublikowano 12 Września 2021 Opublikowano 12 Września 2021 Cześć Dev, masz może instrukcję montażu (PL) wideorejestratora do Audi A4 B9?
Siwusssss Opublikowano 12 Września 2021 Opublikowano 12 Września 2021 2 minuty temu, Siwusssss napisał: Cześć Dev, masz może instrukcję montażu (PL) wideorejestratora do Audi A4 B9? Może ktoś podesłać instrukcję na maila? [email protected]
Siwusssss Opublikowano 12 Września 2021 Opublikowano 12 Września 2021 Dzięki Jaro, a masz może jeszcze gdzieś zdjęcie bezpieczników, jak to dokładnie podłączyć, bo za Chiny nie wiem gdzie te kable wczepić ?
Siwusssss Opublikowano 12 Września 2021 Opublikowano 12 Września 2021 I jeszcze jedno, rozumiem, że jeżeli posiadam kamerę w przedniej szybie (side assist, odczytywanie znaków itd) oraz lampy Full Led (ze wspomaganiem świateł drogowych) to wycinam szkic QK1+8G1, tak?
jaro_alfa Opublikowano 13 Września 2021 Autor Opublikowano 13 Września 2021 7 godzin temu, Siwusssss napisał: Dzięki Jaro, a masz może jeszcze gdzieś zdjęcie bezpieczników, jak to dokładnie podłączyć, bo za Chiny nie wiem gdzie te kable wczepić ? Podpięcie, to prosta sprawa. W zasadzie to nie musisz wpinać dokładnie w te same bezpieczniki, jak w instrukcji (wybierz inne wolne, ale żeby miały ten sam amperaż). Jeden kabel zasilający wpinasz do bezpiecznika, na którym pojawią się napięcie po stacyjce, drugi do bezpiecznika ze stałym napięciem i trzeci masa. Sprawdź sobie miernikiem lub kontrolką. Ponieważ trudno się dostać do bezpieczników pod nogą, to jeden kabel podpiąłem do skrzynki bocznej konsoli. Masę, to gdzie tam Ci wygodnie. Sprawdź tylko w instrukcji które kable- (zielony, czerwony - plus i czarny- masa) bo nie pamiętam.
jaro_alfa Opublikowano 13 Września 2021 Autor Opublikowano 13 Września 2021 7 godzin temu, Siwusssss napisał: I jeszcze jedno, rozumiem, że jeżeli posiadam kamerę w przedniej szybie (side assist, odczytywanie znaków itd) oraz lampy Full Led (ze wspomaganiem świateł drogowych) to wycinam szkic QK1+8G1, tak? W instrukcji masz dwa szablony- jeden z kamerą, drugi bez.
jaro_alfa Opublikowano 13 Września 2021 Autor Opublikowano 13 Września 2021 Tak i 8G4 dla matrixów. Na maila jeszcze podeślę Ci tłumaczenie pl
Siwusssss Opublikowano 15 Listopada 2021 Opublikowano 15 Listopada 2021 Cześć znacie kogoś kto mógłby podłączyć mi wideorejestrator UTR do instalacji? Najlepiej z województwa łódzkiego. Kable już są poprowadzone, wiec zostało samo podłączenie do kostek, mam instrukcje ale boje się ze coś urwę. Z góry dzięki za pomoc.
jaro_alfa Opublikowano 8 Stycznia 2022 Autor Opublikowano 8 Stycznia 2022 I co tam Siwusssss, podpiąłeś kamerki ? Ja mam takie pytanko, bo u mnie nagrywa, jak się podepnę przez wifi do utra, to są filmy, ale brak jest z tylnej kamery. Podgląd na żywo jest z obu kamer, a nagrywa tylko przednia. W ustawieniach jest ok. Ktoś ma pomysł?
Krzysztof19851 Opublikowano 23 Maja 2022 Opublikowano 23 Maja 2022 Witam poszukuję osoby z zachodniopomorskiego która zamontuje mi utr2,0 w samochodzie audi a4
jaro_alfa Opublikowano 11 Października 2022 Autor Opublikowano 11 Października 2022 Używa ktoś tych kamerek ?
Rekomendowane odpowiedzi