Opublikowano 4 Marca 20215 l Witam, z racji ze nie doszukałem się odpowiedzi na forum chciałem zapytać czy ktoś spotkał się z podobnym problemem auto odpala i zaraz gaśnie do tego swieci się kontrolka silnika, dwa tygodnie wcześniej wymieniałem alku. Nigdy nie spotkałem się z takim problemem
Opublikowano 4 Marca 20215 l Autor Nie cała lewa strona kontrolek + wyświetlacze nie działają nie ma info o świecach immo tak to teraz wyglada po przekręceniu kluczyka. Był znajomy z komputerem i nie udało się podłączyć pod nic tylko hamulce. Edytowane 4 Marca 20215 l przez Tomek886
Opublikowano 4 Marca 20215 l Jeśli zegary są Ori fabryka od niego to masz AVG a nie AFN. Wygląda że zegary padnięte. ECU nie ma komunikacji z immo licznika i przez to blokuje odpalenie. Tym bardziej nie połączysz się z ECU jak zegary trafione. Nie zrobiłeś czasem jakiegoś zwarcia przypadkiem? Możesz podesłać licznik do sprawdzenia jak.chcesz
Opublikowano 5 Marca 20215 l Autor Auto kupiłem 13 lat temu sprowadzone było z Austrii i nic nie modyfikowalem, a tez jakoś specjalnie nie znam się. jakis czas temu przestał działać wskaźnik paliwa ale pozostałe rzeczy działały dobrze, Od dwóch lat jeżdżę zdecydowanie mniej i zaczyna się sypać, stał 4 dni wczoraj wsiadłem i już był ten problem z odpaleniem wiec zwarcia raczej nie zrobiłem. Przez cała zimę jest dużo wilgoci w aucie nie wiem skąd to się bierze ale zaparowany i zamarznięty cały czas wymiana licznika mnie czeka??
Opublikowano 5 Marca 20215 l Czy odpływy wody są drożne? Okolice akumulatora? Czy komputer nie był w wodzie albo nie stoi w wodzie? Btw. Ładny masz licznik, u siebie w 99 AFN nie mam FISa ani oil temp. ani battery voltage ani cyfrowego zegarka - zazdro Też miałem problem z wskaźnikiem paliwa. Dwa razy wymieniłam pływak. Edytowane 5 Marca 20215 l przez karol190
Opublikowano 5 Marca 20215 l 5 godzin temu, Tomek886 napisał: wymiana licznika mnie czeka?? Tak jak pisałem, możesz mi podesłać i Ci go sprawdzę. Sprawdź też to co kolega powyżej pisał
Opublikowano 17 Marca 20215 l Co do zegarów to są fabryczne z pełnym fis-em. Były montowane w modelach z silnikiem AFN. Tez mam takie.