mecenas. Opublikowano 9 Marca 2021 Opublikowano 9 Marca 2021 Po odpaleniu na zimnym i wrzuceniu jakiegos biegu nie dzieje sie nic nie ma zadnego szarpniecia ani ciagniecia biegow. Po przejechaniu paru kilometrow podejrzewam ze gdy juz olej sie zagrzeje to szarpie raz mocniej raz lzej miedzy zmianami biegow probowalem sie doszukac dopytac i mowia zeby zmienic olej inni zeby tego nie robic, jesli zmienic to na jaki? Wiem na pewno ze konwerter do wymiany bo faluje przy nie duzych predkoscia, a co robic z tymi szarpnieciami? Zmienic olej? Przebieg 244tys dopiero sciagniety z niemcowni, 1,8 125KM
Banan Opublikowano 9 Marca 2021 Opublikowano 9 Marca 2021 Możesz zmienić olej ale podejrzewam że już skrzynia do zrobienia może być a olej pewno od nowości zalany. Niestety naprawa potroi wartość auta Olej to ravenol lub febi - podeślij kod skrzyni ale jeżeli dobrze pamiętam to do twojej wchodzi ten sam olej co do 5 biegowego tipa 5hp19.
mecenas. Opublikowano 9 Marca 2021 Autor Opublikowano 9 Marca 2021 Nie mam kodu skrzyni. Chętnie i skrzynie zrobiłbym ale nie mam gdzie niestety nikogo nie mogę znaleźć. Czyli olej wątpliwa sprawa że pomoże?
Banan Opublikowano 9 Marca 2021 Opublikowano 9 Marca 2021 No pytanie czy warto pare stówek inwestować w wymianę - może poziom chociaż sprawdź
Rekomendowane odpowiedzi