lunatick Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Dziwna sprawa. A4 B8 Gwint AP słychać głuche pukanie przód - tył przy małych prędkościach na nierównościach kostka/progi zwalniające, ale jak się zrobi około 40 km pukania już nie słychać aż tak, ALE jak jest temperatura poniżej -0 to jest już głośniej!?♂️ czyli można powiedzieć amortyzatory haaa strzelił, aha zawieszenie sprawdzone brak jakiś oznak zerwane gumy itp. Gwint mam od około 3 lat zrobiłem na nim 40 tyś.
dekiel 13 Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Sprawdż dokładnie wszystkie elementy zawieszenia. Kwestia po jakich drogach jeżdziłeś i z jaką prękością . Po za tym to nie musi mieć związku z z gwintem AP .
lunatick Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Samochód użytkuje po Holandii tutaj w 99% na drogach lokalnych jest kostka i dość dużo progów, Stuki słychać przy małych prędkościach tak do 50km/h Zawieszenie wstępnie przejrzałem bo dużo osób radziło wymienić łączniki stabilizatorów że stąd głuche stuki Ale nie pomogło.
Rekomendowane odpowiedzi