Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AGA] Chciałbym wymienić wydech na tuningowy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To coś z allegro to dziadostwo. Jeśli chcesz już modzić w wydechu to albo kup gotowy dedykowany np. Remusa albo jedź do kogoś kto się zajmuje wydechami i odetną Ci stary od rury, dospawają jakiegoś Ultera, założą wieszaj i wtedy wyjdzie taniej.[br]Dopisany: 12 Kwiecień 2009, 08:55_________________________________________________http://moto.allegro.pl/item606818101_tlumik_sportowy_km_malon_dp90_opaska_gratis.html

Miałem dokładnie taki w Audi 2,3 Coupe i było extra- nie za głośno, nie za cicho :naughty:

Opublikowano
  • Autor

Dzieki bardzo rozwazalem juz taka mozliwosc tylko wlasnie nie robilem tego nigdy i nie wiem jak sie zachowa zeby nie wisial jak jakis FLAK jak przy niektorych wiejskich tuningach.

A tak apropo to wstawilem zdjecia swej niuni na forum ----MOJA B5------

Opublikowano

Też miałem kiedyś fazę na duże, głośne tłumiki - ale człowiek czasem jest głupi. :doh1:

Wg mnie ten tłumik z allegro to obciach po całości - jest po prostu za duży i nie pasuje do A4 B5. Jedyny plus tego taki, że auto powinno być trochę zrywniejsze, poza tym to będziesz też mógł włączać ludziom alarmy na parkingach. :D

Opublikowano

podzielam powyższe wypowiedzi, nie polecam Ci takiego tłumika... z tańszych opcji Ulter robi miłe tłumiczki, nie za głośne. też mają dedykowane tłumiki...

Opublikowano

podzielam powyższe wypowiedzi, nie polecam Ci takiego tłumika... z tańszych opcji Ulter robi miłe tłumiczki, nie za głośne. też mają dedykowane tłumiki...

A dla czego nie polecasz??? Pewnie nawet nie widziałeś takiego na żywo a co dopiero o użytkowaniu i dźwięku.

Producent KM ściga się z producentem Ulter i powiem tylko że ultery bardziej chałasuja a to raczej nie zaleta.

Opublikowano

A dla czego nie polecasz??? Pewnie nawet nie widziałeś takiego na żywo a co dopiero o użytkowaniu i dźwięku.

Producent KM ściga się z producentem Ulter i powiem tylko że ultery bardziej chałasuja a to raczej nie zaleta.

Hmm.. miałem już tłumika Malona (KM) i Ultera... dla mnie na plus to ULTER zdecydowanie... KM się szybko "wypalił" no i wył jak zarzynana krowa..a ULTER dawał rady... ale to tylko moje zdanie...