xentix33 Opublikowano 4 Maja 2021 Opublikowano 4 Maja 2021 (edytowane) Witam bardzo serdecznie użytkowników! Przychodzę z problemem w mojej audi a4 b8 2.0 TDI [143km, kombi]. Chodzi oto, że gdy jadę po nierównościach czy to dziury to generalnie z tyłu bagażnika bodajże prawa strona mi stuka, gdy skręcam, hamuje wszystko jest okej, ale gdy już wjadę w nierówności to coś hałasuje. Z początku myślałem, że rzeczy w bagażniku, ale wyciągnąłem wszystko i jednak to nie to. Jakieś porady? Na co zwrócić uwagę, coś poważniejszego się dzieje czy co? Z tyłu bagażnika się to dzieje. Edytowane 4 Maja 2021 przez xentix33
Użytkownik007 Opublikowano 24 Maja 2021 Opublikowano 24 Maja 2021 też tak mam, tropię to i u mnie chyba z takiej "skrzynki" na narzędzia w podłodze bagażnika. Wsadziłem tam trochę pianki i jest trochę lepiej. muszę ją całą opróżnić i wtedy zobaczyć.
RALF76 Opublikowano 24 Maja 2021 Opublikowano 24 Maja 2021 (edytowane) W dniu 4.05.2021 o 11:45, xentix33 napisał: Jakieś porady? Na co zwrócić uwagę, coś poważniejszego się dzieje czy co? Z tyłu bagażnika się to dzieje. sprawdzić luzy w zawieszeniu czy wszystko jest OK Edytowane 24 Maja 2021 przez RALF76
Rekomendowane odpowiedzi