K1004 Opublikowano 11 Maja 2021 Opublikowano 11 Maja 2021 Witam. Ostanio nio miałem z problem z klimatronikiem który został rozwiązany okazało się że jednak to nie ja zmieniłem to tylko poprzedni właściciel. Problem następny to audi a4 b8 2012 mianowicie czynnik napełniony klimatyzator się nie włącza myślem ze brak czynika powoduje że nie leci chłodne powietrze jednak nie jest to przyczyną. Nie dochodzi prąd do sprężarki klimatyzacji jednak nie wierzę że poprzedni właściciel nie wpdal znowu na pomsyl zabawy w kodowania bądź zmiany ustawień i wstępnie chce to wykluczyc więc pojechalem żeby ktoś podłączył mi audi do vcds porobiłem zdjęcia i tak się to przedstawia może coś zostało pomylone i klimatyzator się nie uruchamia. Będę wdzięczny za pomoc a nawet wyślę dobre whisky na adres może komuś uda się mi pomóc
K1004 Opublikowano 11 Maja 2021 Autor Opublikowano 11 Maja 2021 Jeśli chodzi o ten sterownik nie wiadomo mi o żadnym dodatkowym ogrzewaniu
wrclaguna Opublikowano 12 Maja 2021 Opublikowano 12 Maja 2021 Ktos sie bawił i zle pokodował sobie w 5F sterowniku i 08 klima
K1004 Opublikowano 13 Maja 2021 Autor Opublikowano 13 Maja 2021 A można jakoś to przywrócić żeby dobrze to bylo?
Rekomendowane odpowiedzi