Marcel77 Opublikowano 1 Czerwca 2021 Opublikowano 1 Czerwca 2021 Witam. Te światła na papierze są takie same, czyli bixenony z dziennymi światłami led, oby dwa samochody 2009 rok, lecz jeden ma takie kropeczki przy dziennych, a drugi już nie. Czy to są jednak jakieś inne światła czy ciągle te same tylko te kropeczki się jakoś włącza/wyłącza? Chyba, że to chodzi o wersję s-line? Nie mam pojęcia co to może być, myślę, że ktoś zaraz rozwieje moje wątpliwości
wrclaguna Opublikowano 2 Czerwca 2021 Opublikowano 2 Czerwca 2021 Kazde B8 przy bixenonie ma ledy Pytanie czy te na gorze sa orginalne lampy czy jakis myk w kodowaniu ktos zrobił 2
Muskel1 Opublikowano 2 Czerwca 2021 Opublikowano 2 Czerwca 2021 (edytowane) Fabrycznie jest tak jak kolega wyżej napisał. Każde B8 z bixenonem ma te paski z widocznymi "kropeczkami" czyli światłami led do jazdy dziennej. Spotkałem się z modelami, gdzie wkłady kamp były przez osoby malowane na czarno lub te oryginalne światła led były zastępowane badziewnymi paskami z Allegro lub Ali, po to tylko, aby miały dynamiczny kierunek. Przeróbka taka jest oczywiście nielegalna i prowadzi do utraty homologacji. O efekcie wizualnym już nie wspominając Edytowane 2 Czerwca 2021 przez Muskel1 1
Rekomendowane odpowiedzi