Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

A4 Klub Polska "na motocyklu"

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

wszystko to sprowadza się do tego co kto ma pod kopułą :)

no tak jak już wcześniej pisałem :wink4:

poza tym nie wierzę w zapewnienia typu (np mój kolega) a kupię od razu większe moto (ok 120KM) to nie będę musiał potem zmieniać i od razu będę miał to co chce a na początku będę jeździł wolno ... już to widzę jak jeździ na pół gwizdka :wallbash:

Opublikowano

To na początek Kawasaki ER5! Ładnie wygląda i nawet jeździ :) Nie chodzi może jak prawdziwa "szlifierka" ale chociaż go okiełznamy ;)

Opublikowano

To na początek Kawasaki ER5! Ładnie wygląda i nawet jeździ :) Nie chodzi może jak prawdziwa "szlifierka" ale chociaż go okiełznamy ;)

Kawasaki jest fajne pod warunkiem, że nie ma sie wzrostu Krzyńka :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

też kiedyś chciałem Kawe ZR7 ale kumpel mi bardziej polecił Yamahe :mysli: może dlatego że sam całe życie lata na R1 :dontknow:[br]Dopisany: 05 Maj 2010, 16:31_________________________________________________http://www.scigacz.pl/Kawasaki,ZR,7,model,1999,dane,techniczne,7173,im.html

http://www.scigacz.pl/Yamaha,FZS,600,Fazer,model,1998,dane,techniczne,12850,im.html

Kawa jest cięższa, słabsza, ma 5 a nie 6 biegów, 2 a nie 4 zaworki na cylinder

http://www.scigacz.pl/Suzuki,GSF,600,N,Bandit,model,1998,dane,techniczne,10634,im.html

to już Bandit lepszy od Kawy... :cool1:

Opublikowano

Motocykl fajna zabawka skuter wodny też ale skuter śnieżny to jest dopiero jazda :kox: :kox: :kox: można się wściekać do woli i jak już jeździłeś motorem to od razu można wsiadać na takiego 3 cylindrowego 130 -150 KM :good:

Jeśli bym mieszkał w takim państwie gdzie zima i śnieg jest chociaż przez 3 miesiące to na pewno bym kupił skutera a tak trzeba płacić za wynajem :naughty:

Opublikowano
  • Autor

Kawasaki jest fajne pod warunkiem, że nie ma sie wzrostu Krzyńka :polew: :polew: :polew: :polew:

nom :naughty: bo inaczej to się niektórzy dziwią jak można kierować motocyklem z miejsca pasażera :kox:[br]Dopisany: 05 Maj 2010, 17:02_________________________________________________

Jeśli bym mieszkał w takim państwie gdzie zima i śnieg jest chociaż przez 3 miesiące

to gdzie Ty mieszkasz :tongue4: u nas to nawet pół roku była ostatnio :gwizdanie:
Opublikowano

...w Belgi k**wa ani gór ani śniegu :thumbdown:

Opublikowano
  • Autor

...w Belgi ku***a ani gór ani śniegu :thumbdown:

ale za to autostrady oświetlone :naughty:
Opublikowano

i jeszcze się rozbiór szykuje :decayed:

Dla mnie idealny był by stary Polski,albo Ruski motor.

Wystarczył by Junak,albo jakiś Gaz.

Jednak obecnie nie mam czasu na takie hobby.

W przyszłym roku mam zamiar wskoczyć na coś takiego :wink4:http://moto.allegro.pl/item1023193381_yamaha_virago_535_specjal.html

Opublikowano

GILI - musze Cie zobaczyc na virażce535 :kox: :kox:

nie mozesz jakiegos meskiego motocykla wybrac??? :polew:

Opublikowano

Kuźwa

Do gór - autostrada

Do morza - autostrada

Do sklepu - autostrada

I jeszcze źle

Opublikowano

i jeszcze się rozbiór szykuje :decayed:

Dla mnie idealny był by stary Polski,albo Ruski motor.

Wystarczył by Junak,albo jakiś Gaz.

Jednak obecnie nie mam czasu na takie hobby.

W przyszłym roku mam zamiar wskoczyć na coś takiego :wink4:http://moto.allegro.pl/item1023193381_yamaha_virago_535_specjal.html

Ja takiego ujeżdzam, bo ojciec kupił sobie na sezon :gwizdanie:, fajna zabawka, ale pasowało by coś większego bo naprawdę jest nie dużym cruiserem :cool1:, ale sama jazda bardzo przyjemna

Opublikowano

Honda nie do zarżnięcia :good:

Jeśli któryś z klubowiczów Transalp Club Polska mieszka niedaleko to może będzie szansa go obejrzeć fachowym okiem :good:

Tego dnia co spotkaliśmy się w Kaziku stało takich z 10...

Opublikowano

Przy kupnie takich motocykli musisz być ostrożny bo są używane w terenie a nie na niedzielne przejażdżki. :hi:

Opublikowano

to jego ??