kubicv10 Opublikowano 6 Lipca 2021 Opublikowano 6 Lipca 2021 Witam, mam dość dziwny problem z czujnikem poziomu płynu spryskiwaczy. Wszystko działało normalnie, czyli na fisie świeciło się gdy płynu było mało. Po zimie wymieniałem kawałek węża przy zbiorniczku bo był dziurawy. Po drodze też był problem bo ciekł płyn z uszczelki od pompy ale jakoś udało się od dołu docisnąć i spokój. Któregoś dnia zorientowałem się, że nie mam płynu i brak komunikatu.. Zignorowałem bo dolewałem bieżąco płynu co jakiś czas to mi to nie przeszkadzało aż do dzisiaj. Postanowiłem kupić czujnik bo myślałem że jest zepsuty. Koło w dół, nadkole odkręcone, ściągam zbiornik, patrzę kur... Wtyczka się wypięła, ale dla pewności wymieniłem ten czujnik, zakładam z powrotem chce podpiąć i nigdzie nie ma wtyczki. Sprawdziłem od góry i od dołu, szedłem po przewodach i ni chu..a nie ma tam wtyczki. Jest kostka od tej pompki ale od tego czujnika nie ma. Jak to jest możliwe. Szukałem z 30minut bo nie mogłem uwierzyć. Panowie o co tu chodzi? :O
Rekomendowane odpowiedzi