Opublikowano 11 Lipca 20215 l Witam jutro zamierzam wziąść się za włożenie nie oryginalnego wzlaczniacza oraz tuby i teraz mam już plus i minus włączenie wzmacniacza po zapłonie tez A skąd najlepiej wziąść sygnał dźwiękowy na tan adapter rca? Oryginalnie w aucie nie ma ani wzmacniacza ani soobower lewa wnęka pusta jest. Edytowane 11 Lipca 20215 l przez Jamal1888 Błąd
Opublikowano 11 Lipca 20215 l Co będzie zasilał ten wzmacniacz? Tylko subwoofer? Najlepiej kupić i zastosować high/low adapter, podłączenie do przewodów idących do głośników. Edytowane 11 Lipca 20215 l przez Muskel1
Opublikowano 12 Lipca 20215 l Autor Właśnie mam ten adapter i to jest rca. A chodzi mi właśnie gdzie znajdę przewody od głośników najbliżej bagażnika żeby nie ciągnąć aż do samego radia tego wszystkiego. Robiłem w poprzednich autach takie coś tylko w tym nje mam pojęcia gdzie mogę znaleźć najbliżej te przewody od głośników moze w bagażniku będą tam w nadkolu co powinien być wzmacniacz oryginalnie Wzmacniacz będzie zasilał tylko soobower bo głośników się nie opłaca Edytowane 12 Lipca 20215 l przez Jamal1888
Opublikowano 12 Lipca 20215 l Autor 6 minut temu, Muskel1 napisał: Wstaw zdjęcie co masz w lweym boczku z tyłu. Jakie masz radio? Radio conect wszystkie przyciski przy radiu nie ma kolo lewarka
Opublikowano 12 Lipca 20215 l Autor 51 minut temu, Muskel1 napisał: To musisz od radia ciągnąć przewody. A jakoś z tylnich głośników nie da się żeby nie pruć prawie całej dechy ?
Opublikowano 12 Lipca 20215 l Dlaczego pruć dechy? Wyciągasz radio i pod kierownicą idziesz lewą stroną. Od tylnych głośników musiałbyś ściągać plastiki słupków B, by dostać się do złączki w słupku B, z której przewody idą dalej do drzwi.
Opublikowano 12 Lipca 20215 l Autor No to tak zrobię A mam pytanie kolejne czy jak odepnę radio to kod będę musiał podać?
Opublikowano 12 Lipca 20215 l Autor Teraz, Jamal1888 napisał: No to tak zrobię A mam pytanie kolejne czy jak odepnę radio to kod będę musiał podać? I czy masz może schemat przewodów do którego się podpiąć?
Opublikowano 12 Lipca 20215 l Autor I jeszcze mam jedno pytanko jak już bym M schemat to pod jakie głośniki się podłączyć?
Opublikowano 13 Lipca 20215 l Na radiu jest naklejka z opisem pinout. Nie ma różnicy pod które podepniesz. Możesz podpiąć pod tylne.
Opublikowano 13 Lipca 20215 l Autor A wiec robota zakończona sukcesem finalnie 1000w nie było trudno ale bardzo czasochłonne żeby to jakoś do porządku zrobić czas 4h na tip top.
Opublikowano 13 Lipca 20215 l Autor 3 godziny temu, Muskel1 napisał: 1000 W RMS czy 1000 W peak? 1000w 250 rms podobno