arek329 Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Witam i proszę o pomoc. Odpadło mi kółko od sprężarki klimy.(prawdopodobnie sprzęgiełko) czy mogę sam je po prostu z powrotem dokręcić czy też lepiej jechać do jakiegoś serwisu ?
_Solar_ Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Opublikowano 14 Kwietnia 2009 jeśli lubisz majsterkowac i masz pojęcie o tym to samemu możesz podjąc sie naprawy ewentualnie jak by były jakies wieksze problemy lub kłopoty to mozna zawsze skorzystać z jakiegos serwisu
arek329 Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Witam. Rzeczywiście wystarczyło dokręcić , nawet śrubka leżała na osłonie silnika.
wojtekce Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Opublikowano 14 Kwietnia 2009 wkręciłeś na kleju do gwintów ? żeby znowu się nie powtórzyło
arek329 Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 14 Kwietnia 2009 No nie , niestety nie miałem pod ręką. Tylko porządnie dokręciłem.
_Solar_ Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Opublikowano 16 Kwietnia 2009 No nie , niestety nie miałem pod ręką. Tylko porządnie dokręciłem. to powtórz czynnośc jeszcze raz i zrób tak jak kolega wojtekce radził zeby mieć juz z tym świety spokój
Rekomendowane odpowiedzi