PiotrekEXEO Opublikowano 21 Lipca 2021 Opublikowano 21 Lipca 2021 Wkońcu udało mi sie ogarnąć program i użyc swojego kabelka od viakena kkl Prosze o pomoc kolegów w analizie , autko dobrze pracuje ale musi być wszystko pewne na tip top . Jeszcze nie ogarniam wszystkiego ale wydaje mi się że jest tak jak powinno . Po całej zabawie i powrocie z S1 włączyłem bloki 130,131,134 zeby zobaczyc na temperatury to juz bylo w miescie jak zrobione jest zdjecie , czy wszystko wyglada jak powinno? termostat ok? w pewnym momencie w bloku 131 pierwsze pole wskazywało 89 stopni i rosło znowu szybko do 100 w drugim rowniez był chwilowy spadek ale osiągał tez 104 stopnie, termostat ok? blok 115+118 TuneZilla Log Viewer LOG.TUNEZILLA.COM blok 003+020 TuneZilla Log Viewer LOG.TUNEZILLA.COM blok 002+033 TuneZilla Log Viewer LOG.TUNEZILLA.COM temperatury: 130,131,134
PiotrekEXEO Opublikowano 21 Lipca 2021 Autor Opublikowano 21 Lipca 2021 3 minuty temu, przem8 napisał: Jest ok. dzieki za szybka odpowiedz czyli moge byc spokojny
Rekomendowane odpowiedzi