seboll2 Opublikowano 6 Lutego 2024 Autor Opublikowano 6 Lutego 2024 Żeby nie było , że nic się nie dzieje z moją b6…… 😂 1
seboll2 Opublikowano 25 Lutego 2024 Autor Opublikowano 25 Lutego 2024 Lecimy dalej 😂 pasy bezpieczeństwa zrobiły się ogniste 🔥🔥🔥🔥😎😎😎😎 2
seboll2 Opublikowano Sobota o 14:03 Autor Opublikowano Sobota o 14:03 Dawno nic nie dodawałem…… w ostatnim czasie musiałem zmienić lampę tył na nową ponieważ stara się gdzieś rozszczelniła i zaczęła nabierać wodę…….. i jeszcze udało się nabyć jedną rzecz która jest na sezon 2025 😝 koła Pompei 19” opona przód 235/40 opona tył 255/35 1 2
Gorczyk Opublikowano Niedziela o 04:45 Opublikowano Niedziela o 04:45 Pasy czerwone tylko orzod zamawiałeś?
seboll2 Opublikowano Niedziela o 14:40 Autor Opublikowano Niedziela o 14:40 9 godzin temu, Gorczyk napisał(a): Pasy czerwone tylko orzod zamawiałeś? Tak tylko przód , tył i tak mam foteliki , a nie chciało mi się rozbierać tyle , no i szyby są czarne z tyłu to i tak ich nie widać
Gorczyk Opublikowano Niedziela o 14:56 Opublikowano Niedziela o 14:56 Też muszę sobie kiedyś sprawić bo fajnie to wygląda 😉
Rob@k Opublikowano Niedziela o 18:36 Opublikowano Niedziela o 18:36 (edytowane) Kurcze z tymi czerwonymi pasami dałeś mi do myślenia. Chyba będzie u mnie kolejny mod. Fajnie to wygląda. Edytowane Niedziela o 18:36 przez Rob@k 1
Gorczyk Opublikowano Niedziela o 18:54 Opublikowano Niedziela o 18:54 Ogolnie na facebook chłopaki z pasywkolorze tez już od dawna robią.
seboll2 Opublikowano Wtorek o 13:55 Autor Opublikowano Wtorek o 13:55 W dniu 5.01.2025 o 19:54, Gorczyk napisał(a): Ogolnie na facebook chłopaki z pasywkolorze tez już od dawna robią. Szukałem dzwoniłem i najtaniej znalazłem u tych co widać wizytówkę w kartonie z pasami na zdjęciu , ja wysyłałem pasy kupione na allegro bezpośrednio do nich , brałem najtańsze jakie były abym mógł jeździć z moimi żeby nie było przypału podczas kontroli , rzekomo sprawdzali te pasy poprawiali naciąg , żeby się zwijały prawidłowo i zmienili kolor i płaciłem 200zl za 2szt więc myślę że taniej nie znajdziesz , może teraz cena poszła trochę w górę ale i tak było najtaniej i robota widać porządnie zrobiona
Gorczyk Opublikowano Wtorek o 17:23 Opublikowano Wtorek o 17:23 3 godziny temu, seboll2 napisał(a): Szukałem dzwoniłem i najtaniej znalazłem u tych co widać wizytówkę w kartonie z pasami na zdjęciu , ja wysyłałem pasy kupione na allegro bezpośrednio do nich , brałem najtańsze jakie były abym mógł jeździć z moimi żeby nie było przypału podczas kontroli , rzekomo sprawdzali te pasy poprawiali naciąg , żeby się zwijały prawidłowo i zmienili kolor i płaciłem 200zl za 2szt więc myślę że taniej nie znajdziesz , może teraz cena poszła trochę w górę ale i tak było najtaniej i robota widać porządnie zrobiona No to teraz mnie zaskoczyłeś!!! Maja pewnie dużo odcieni do wyboru. Muszę kontrolnie napisać do nic bo też bym tylko przód zabrał a tył może kiedyś. 1
BartoszSoldier Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu Dołączając się do tematu pasów, od siebie polecam na Facebooku Klama moto. Wysłałem swoje, następnego dnia gościu odebrał paczkę i wieczorem tego samego dnia już była z powrotem nadana do mnie także szybko i sprawnie. Dużo odcieni kolorów i nawet dedykowane do marek np z Porsche albo Mercedesa. Polecam 😉 1
Rob@k Opublikowano 21 minut temu Opublikowano 21 minut temu 6 godzin temu, BartoszSoldier napisał(a): Dołączając się do tematu pasów, od siebie polecam na Facebooku Klama moto. Wysłałem swoje, następnego dnia gościu odebrał paczkę i wieczorem tego samego dnia już była z powrotem nadana do mnie także szybko i sprawnie. Dużo odcieni kolorów i nawet dedykowane do marek np z Porsche albo Mercedesa. Polecam 😉 Ile taki komplet?
Rekomendowane odpowiedzi