seboll2 Opublikowano 6 Lutego 2024 Autor Opublikowano 6 Lutego 2024 Żeby nie było , że nic się nie dzieje z moją b6…… 😂 2
seboll2 Opublikowano 25 Lutego 2024 Autor Opublikowano 25 Lutego 2024 Lecimy dalej 😂 pasy bezpieczeństwa zrobiły się ogniste 🔥🔥🔥🔥😎😎😎😎 3
seboll2 Opublikowano 4 Stycznia Autor Opublikowano 4 Stycznia Dawno nic nie dodawałem…… w ostatnim czasie musiałem zmienić lampę tył na nową ponieważ stara się gdzieś rozszczelniła i zaczęła nabierać wodę…….. i jeszcze udało się nabyć jedną rzecz która jest na sezon 2025 😝 koła Pompei 19” opona przód 235/40 opona tył 255/35 1 2
seboll2 Opublikowano 5 Stycznia Autor Opublikowano 5 Stycznia 9 godzin temu, Gorczyk napisał(a): Pasy czerwone tylko orzod zamawiałeś? Tak tylko przód , tył i tak mam foteliki , a nie chciało mi się rozbierać tyle , no i szyby są czarne z tyłu to i tak ich nie widać
Gorczyk Opublikowano 5 Stycznia Opublikowano 5 Stycznia Też muszę sobie kiedyś sprawić bo fajnie to wygląda 😉
Rob@k Opublikowano 5 Stycznia Opublikowano 5 Stycznia (edytowane) Kurcze z tymi czerwonymi pasami dałeś mi do myślenia. Chyba będzie u mnie kolejny mod. Fajnie to wygląda. Edytowane 5 Stycznia przez Rob@k 1
Gorczyk Opublikowano 5 Stycznia Opublikowano 5 Stycznia Ogolnie na facebook chłopaki z pasywkolorze tez już od dawna robią.
seboll2 Opublikowano 7 Stycznia Autor Opublikowano 7 Stycznia W dniu 5.01.2025 o 19:54, Gorczyk napisał(a): Ogolnie na facebook chłopaki z pasywkolorze tez już od dawna robią. Szukałem dzwoniłem i najtaniej znalazłem u tych co widać wizytówkę w kartonie z pasami na zdjęciu , ja wysyłałem pasy kupione na allegro bezpośrednio do nich , brałem najtańsze jakie były abym mógł jeździć z moimi żeby nie było przypału podczas kontroli , rzekomo sprawdzali te pasy poprawiali naciąg , żeby się zwijały prawidłowo i zmienili kolor i płaciłem 200zl za 2szt więc myślę że taniej nie znajdziesz , może teraz cena poszła trochę w górę ale i tak było najtaniej i robota widać porządnie zrobiona
Gorczyk Opublikowano 7 Stycznia Opublikowano 7 Stycznia 3 godziny temu, seboll2 napisał(a): Szukałem dzwoniłem i najtaniej znalazłem u tych co widać wizytówkę w kartonie z pasami na zdjęciu , ja wysyłałem pasy kupione na allegro bezpośrednio do nich , brałem najtańsze jakie były abym mógł jeździć z moimi żeby nie było przypału podczas kontroli , rzekomo sprawdzali te pasy poprawiali naciąg , żeby się zwijały prawidłowo i zmienili kolor i płaciłem 200zl za 2szt więc myślę że taniej nie znajdziesz , może teraz cena poszła trochę w górę ale i tak było najtaniej i robota widać porządnie zrobiona No to teraz mnie zaskoczyłeś!!! Maja pewnie dużo odcieni do wyboru. Muszę kontrolnie napisać do nic bo też bym tylko przód zabrał a tył może kiedyś. 1
BartoszSoldier Opublikowano 8 Stycznia Opublikowano 8 Stycznia Dołączając się do tematu pasów, od siebie polecam na Facebooku Klama moto. Wysłałem swoje, następnego dnia gościu odebrał paczkę i wieczorem tego samego dnia już była z powrotem nadana do mnie także szybko i sprawnie. Dużo odcieni kolorów i nawet dedykowane do marek np z Porsche albo Mercedesa. Polecam 😉 2 1
Rob@k Opublikowano 9 Stycznia Opublikowano 9 Stycznia 6 godzin temu, BartoszSoldier napisał(a): Dołączając się do tematu pasów, od siebie polecam na Facebooku Klama moto. Wysłałem swoje, następnego dnia gościu odebrał paczkę i wieczorem tego samego dnia już była z powrotem nadana do mnie także szybko i sprawnie. Dużo odcieni kolorów i nawet dedykowane do marek np z Porsche albo Mercedesa. Polecam 😉 Ile taki komplet?
BartoszSoldier Opublikowano 9 Stycznia Opublikowano 9 Stycznia 3 godziny temu, Rob@k napisał(a): Ile taki komplet? Robiłem to w kwietniu 2024 i z przesyłką w obie strony wyszło 600 zł za cztery sztuki.
Gorczyk Opublikowano 9 Stycznia Opublikowano 9 Stycznia 3 godziny temu, BartoszSoldier napisał(a): Robiłem to w kwietniu 2024 i z przesyłką w obie strony wyszło 600 zł za cztery sztuki. Pisałem właśnie z nimi i pasy masz od 130 do 400 za sztukę cena zależy od tego jakie masz fantazje. Plus koszt zakupu pasów lub wysyłasz swoje.
BartoszSoldier Opublikowano 9 Stycznia Opublikowano 9 Stycznia 5 godzin temu, Gorczyk napisał(a): Pisałem właśnie z nimi i pasy masz od 130 do 400 za sztukę cena zależy od tego jakie masz fantazje. Plus koszt zakupu pasów lub wysyłasz swoje. On akurat tak szybko to realizuje, że nie wiem czy jest sens bawić się w zakup drugich, dodatkowe koszta, chyba że potrzebujesz codziennie auta. 😉
Gorczyk Opublikowano 9 Stycznia Opublikowano 9 Stycznia Myślę że można tutaj rozkręcić swoje i chwilę poczekać... 1
seboll2 Opublikowano 10 Stycznia Autor Opublikowano 10 Stycznia 17 godzin temu, Gorczyk napisał(a): Myślę że można tutaj rozkręcić swoje i chwilę poczekać... Ja na allegro kupiłem używane pasy z wysyłką smart za 80zł więc nie zastanawiałem się jak szybko zrobią , chociaż też trwało to jeden lub dwa dni robocze , no i przekładka pasów też nie była tematem na już bo miałem drugi kpl 1
seboll2 Opublikowano 12 Stycznia Autor Opublikowano 12 Stycznia Mam pytanie z innej beczki może ktoś pomoże…. zainteresowalem się hamulcami SWAP od a6 c6 320mm przód i tył 288mm czy wystarczy jak kupię zaciski jarzma i tarcze z klockami ? Osłony blachy też potrzebuje ? Jakoś idzie to kupić w dobrych pieniądzach jakieś nr części ktoś może posiada ?
Rob@k Opublikowano 12 Stycznia Opublikowano 12 Stycznia 15 minut temu, seboll2 napisał(a): Mam pytanie z innej beczki może ktoś pomoże…. zainteresowalem się hamulcami SWAP od a6 c6 320mm przód i tył 288mm czy wystarczy jak kupię zaciski jarzma i tarcze z klockami ? Osłony blachy też potrzebuje ? Jakoś idzie to kupić w dobrych pieniądzach jakieś nr części ktoś może posiada ? Przód z A6 pasuje. Tył nie bo ręczny jest elektryczny.
Rekomendowane odpowiedzi