keq Opublikowano 23 Września 2021 Opublikowano 23 Września 2021 Witam, Ma ktoś pomysł jak ściągnąć dokładkę zderzaka? Za cholerę nie wiem jak się za to zabrać, a siedzi to na dużej ilości zatrzasków, Nie chciałbym tego zderzaka połamać używając siły
--Rafcio-- Opublikowano 23 Września 2021 Opublikowano 23 Września 2021 Tam trzeba te zatrzaski podważać i odciągać dokładkę, ściagnij zderzak to bedzie lepiej szlo i bedziesz widzial co i jak.
keq Opublikowano 23 Września 2021 Autor Opublikowano 23 Września 2021 No właśnie mam ściągnięty, a to coś tak siedzi, że masakra
lukaszbass Opublikowano 23 Września 2021 Opublikowano 23 Września 2021 Godzinę temu, keq napisał: No właśnie mam ściągnięty, a to coś tak siedzi, że masakra U mnie też tak było ,trochę się pomęczyłem i poszło.
keq Opublikowano 23 Września 2021 Autor Opublikowano 23 Września 2021 48 minut temu, lukaszbass napisał: U mnie też tak było ,trochę się pomęczyłem i poszło. Używałeś do tego jakiś narzędzi, czy coś?
lukaszbass Opublikowano 23 Września 2021 Opublikowano 23 Września 2021 Ręce i śrubokręt płaski bo nie które trzeba było podważyć zatrzaski. Musisz z wyczuciem działać gdyż(przynajmniej u mnie ) lubią się łamać zatrzaski.
Rekomendowane odpowiedzi