Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 ADP] Informacje o A4 2.8 (193KM) napęd przedni

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Zamierzam zmienić silnik w swoim Audi A4 z 1.6 na 2.8. Interesuje mnie jednostka o mocy 193 KM jednakże tylko z napędem na przednią oś.Proszę o odpowiedź czy jest to możliwe czy w grę wchodzi tylko napęd quattro.

Opublikowano

kolego, jak najbardziej są tylko z napędem na przednią oś. Jeśli można wiedzieć czemu nie chciałbyś quattro?? Pozdrawiam

Opublikowano

nie ten dzial...

Przy 200ps wypada miec pchanie na 4 kapcie....

Nie wolisz 1.8t ?

Opublikowano

Kiepski pomysł ta zmiana silnika, chyba że masz komplet osprzętu, wiązki elektryczne, skrzynię, sanki pod silnik i masę cierpliwości :gwizdanie: kupa roboty i częsci, z których na pewno sporo pominąłem. Bez drugiego auta- dawcy, masy czasu i wiedzy fantazje jak dla mnie :no:

Opublikowano
  • Autor

Kiepski pomysł ta zmiana silnika, chyba że masz komplet osprzętu, wiązki elektryczne, skrzynię, sanki pod silnik i masę cierpliwości :gwizdanie: kupa roboty i częsci, z których na pewno sporo pominąłem. Bez drugiego auta- dawcy, masy czasu i wiedzy fantazje jak dla mnie :no:

Pytałem tylko o możliwość a czy to dobry pomysł to ja już :kox: wiem.pzdr[br]Dopisany: 16 Kwiecień 2009, 09:07_________________________________________________

kolego, jak najbardziej są tylko z napędem na przednią oś. Jeśli można wiedzieć czemu nie chciałbyś quattro?? Pozdrawiam

Bo gdybym chciał quattro to na pewno musiałbym wymieniać prawie całe podwozie.Ciekawy jestem jeszcze jaka jest żywotność półosi przy napędzaniu silnikiem o mocy 193KM auta z FWD...