stachubar Opublikowano 7 Października 2021 Opublikowano 7 Października 2021 Witam, Może ktoś z Was kiedyś tej firmy sondę miał? Bo szukam opinii użytkowników. Mam sondę do wymiany do mojego dziadka, jest na miejscu tej firmy akurat . Podobno bardzo dobra, ale wolę dopytać Dziękuję
DarekS4 Opublikowano 7 Października 2021 Opublikowano 7 Października 2021 jak kmpl z wtyczką możesz próbować ryzykować. jak do lutowania nie polecam. tylko bosch.
Pieterb Opublikowano 7 Października 2021 Opublikowano 7 Października 2021 Nawet bosch to już nie to co kiedyś a co dopiero SKV. Ps sond nie lutujemy tylko specjalne tujelki są do tego.
Rosolek Opublikowano 8 Października 2021 Opublikowano 8 Października 2021 Wszędzie pełno ich produktów, ceny spoko . Myślę, że spokojnie możesz brać, bez żadnego lutowania
detowizer Opublikowano 11 Października 2021 Opublikowano 11 Października 2021 Patrząc na opinie jakie mają w różnych sklepach internetowych kupiłbym
stachubar Opublikowano 11 Października 2021 Autor Opublikowano 11 Października 2021 No to kupuje :). Sprawdzimy to cudo :). Dziękuję Panowie
Miras_avanti Opublikowano 19 Października 2021 Opublikowano 19 Października 2021 Jak się sprawuje sonda?? Będę musiał wymienić też niestety. Parę rzeczy z SKV się sprawdziło, ale też bym chętnie poznał opinię , zawsze to lepiej się dopytać
stachubar Opublikowano 22 Października 2021 Autor Opublikowano 22 Października 2021 Założone i jeździ, ale musisz trochę poczekać, żebym mógł powiedzieć cokolwiek konkretnego. Dopiero parę dni w użytkowaniu
Rekomendowane odpowiedzi