bartt Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Niedawno zakupiłem takie cacko: Audi A4 1.9TDI 131 PS Avant 2002 rok, 145tys przebiegu (sprawdziłem w aso i jest faktyczny ) 5 biegów Narazie nie planuje żadnych zmian. Pierwszy raz mam AUDI i jestem zachwycony Kupiłem ją w takim stanie jak widać na fotach - Koła 17" 225/45 - Xenony - ABS, ESP - sportowe zawieszenie - skórzana tapicerka - skórzana trójramienna kierownica - dwustrefowy climatronic - pakiet dodatkowego oświetlenia wnętrza - pakiet zima (podgrzewanie przednich foteli, podgrzewanie lusterek i spryskiwaczy) - elektryczne szyby - elektryczne lusterka - centralny zamek z immobilizerem - 6 poduszek powietrznych
kamilvolt Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Piękna kolego też mam jasny środek pozdrawiam
ykk Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Podoba mi ten zestaw.. Czarne auto, jasny srodek.. Na poczatek dokladki w kolor.. [br]Dopisany: 16 Kwiecień 2009, 18:15_________________________________________________O widze ze masz radyjko 2 DIN. No to nastepny MOD RNSE
Ukasz699 Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Bardzo ladna i jesli autentyk przebieg to Super srodek zawsze chcialem jasna skorke no ale niestety jakos nie wyszlo Fajne wyposazenie pelna elektrykak widze Tak jak kolega napisal domlauj do czerni i co wiecej trzeba :gwizdanie:
lapek85 Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Opublikowano 16 Kwietnia 2009 niedość że ładny czarny kolor, to jeszcze super beżowe wnetrze kozacka mieszanka
xeo1511 Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Niezła prezencja no i jestem pod wrażenie stanu skórki w środku
LUKASA4QUATTRO Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Piekna furka i jak moj poprzednik nadmienil skorka w stanie idealnym tylko pozazdroscic
Rekomendowane odpowiedzi