dominobbh Opublikowano 29 Października 2021 Opublikowano 29 Października 2021 Potrzebna laweta w dostępnej cenie na trasie Warszawa Września na już !
Banan Opublikowano 29 Października 2021 Opublikowano 29 Października 2021 (edytowane) @dominobbh Zadzwoń może tutaj , znajomy spod Wrześni , cennika nie znam auto pomoc wypożyczlnia autolawet Miłosław WWW.POZNAJKRAJ.PL Dane firmy auto pomoc wypożyczlnia autolawet z siedzibą w miejscowości Miłosław działającej w branży . Edytowane 29 Października 2021 przez Banan
dominobbh Opublikowano 29 Października 2021 Autor Opublikowano 29 Października 2021 8 godzin temu, Banan napisał: @dominobbh Zadzwoń może tutaj , znajomy spod Wrześni , cennika nie znam auto pomoc wypożyczlnia autolawet Miłosław WWW.POZNAJKRAJ.PL Dane firmy auto pomoc wypożyczlnia autolawet z siedzibą w miejscowości Miłosław... Ok dzięki poradziłem sobie:) ale znajomy też polecił dobrą opcję jak clicktrans, dajesz zlecenie transportu, skąd i gdzie, termin i jakie auto i wybierasz sobie najlepsza ofertę albo na szybko Ci apka wylicza cenę i wrzucasz do realizacji, tak na przyszlość;) pozdro
Banan Opublikowano 29 Października 2021 Opublikowano 29 Października 2021 clicktrans znam też , spoko
dominobbh Opublikowano 29 Października 2021 Autor Opublikowano 29 Października 2021 6 minut temu, Banan napisał: clicktrans znam też , spoko Ja poznałem dziś przy okazji sytuacjii w jakiej się znalazłem ale nie skorzystałem bo już na lawecie jechałem, jak zaczęli się odzywać:) ale dobra opcja, na przyszłość już będę wiedział, że tak też można, jednak dziś zależało mi na czasie i nie chciałem czekać A wiesz jak to jest, jak nie chcesz czekać, to płacisz drożej
Banan Opublikowano 29 Października 2021 Opublikowano 29 Października 2021 a tak w dużym skrócie - we Wrześni zepsuło Ci się auto?
dominobbh Opublikowano 30 Października 2021 Autor Opublikowano 30 Października 2021 10 godzin temu, Banan napisał: a tak w dużym skrócie - we Wrześni zepsuło Ci się auto? W Warszawie, dopie co ruszyłem i na wylotówce na S8 skrzynia padła totalnie :/ do Bartka do Wrześni już dojechałem na lawecie
lukaszbass Opublikowano 30 Października 2021 Opublikowano 30 Października 2021 1 godzinę temu, dominobbh napisał: W Warszawie, dopie co ruszyłem i na wylotówce na S8 skrzynia padła totalnie :/ do Bartka do Wrześni już dojechałem na lawecie Wcześniej nic ze skrzynia sie nie dzialo złego?
dominobbh Opublikowano 30 Października 2021 Autor Opublikowano 30 Października 2021 19 minut temu, lukaszbass napisał: Wcześniej nic ze skrzynia sie nie dzialo złego? Nie no działo się dlatego jechałem do Bartka do Wrześni ale myslelismy, że dojedzie a tu klops
lukaszbass Opublikowano 30 Października 2021 Opublikowano 30 Października 2021 29 minut temu, dominobbh napisał: Nie no działo się dlatego jechałem do Bartka do Wrześni ale myslelismy, że dojedzie a tu klops rozumiem daj znac co bylo nie tak z skrzynia.
dominobbh Opublikowano 30 Października 2021 Autor Opublikowano 30 Października 2021 41 minut temu, lukaszbass napisał: rozumiem daj znac co bylo nie tak z skrzynia. Ok
Banan Opublikowano 31 Października 2021 Opublikowano 31 Października 2021 23 godziny temu, dominobbh napisał: W Warszawie, dopie co ruszyłem i na wylotówce na S8 skrzynia padła totalnie :/ do Bartka do Wrześni już dojechałem na lawecie Ehhh no pechowo ale w sumie mogłem się domyslić po co laweta do Wrześni
dominobbh Opublikowano 12 Lutego 2022 Autor Opublikowano 12 Lutego 2022 W dniu 30.10.2021 o 13:22, dominobbh napisał: Ok
Rekomendowane odpowiedzi