gacor Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Witam serdecznie.... Od kilku miesięcy jestem w posiadaniu Audiczki. W aucie zamontowane jest radyjko Blaupunkt canberra cm 84 ze zmieniarką. Chciałem założyć oryginalne radyjko Audi Z CZERWONYM PODŚWIETLENIEM. Gdzieś wyczytałem,że do tego podświetlenia jest specjalny CZERWONY kabelek w instalacji radia. Czy jest to w ogóle możliwe??? I czy w audi były montowane takie radia,które mam obecnie??? Czy po prostu ktoś sobie coś pozamieniał. Z góry dzięki za pomoc...
spiidy Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Opublikowano 16 Kwietnia 2009 w audi były montowane radia audi http://www.a4-klub.pl/smf/radia_w_a4-t3407.0.html co do podłączenia to na pewno wszystko zostało juz opisane miliony razy na forum.. zalezy jakie radyjko chcesz podłączyć
gacor Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Wielkie dzięki spiidy. Bardzo mi pomogłeś. Pozdro
kepasa Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Opublikowano 18 Kwietnia 2009 a propos montażu ori radia , robisz to bez problemu tylko jak nie miałeś wcześniej oryginalnego to ktoś Ci go musi podpiąć po szynie CAN, ba w przeciwnym razie będzie grał Ci tylko przód
Rekomendowane odpowiedzi