Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] 1997r, xenon 10000k, 17" RH ZW3, ciemna szyba, KAMEI new foto :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam!

jako że wszyscy chwalą się swoimi autkami tak i ja pokaże co mam :)

no więc audi a4, 1997r. sliczny kolor bordo metal. szyby wszystkie przyciemniane, koła 17" RH Cup ranty na lustro, tył 8,5" przód 8", ksenon dzisiaj montowałem 10000k, lampy tylne in-PRO black, przód kamei, auto zakupione 2 dni temu, w planach puki co opony na tył 225/45 zr17, polerka na szkliwo całego auta, i parę dupereli zobaczymy co czas pokaże narazie muszę się oswoić z audiczką :P

fotki podglądowe robine na szybko telefonem,

felgi prawdopodobnie idą na sprzedaż, lub na zamianę na s-line 17", te paski bardzo mi się podobają, jeżeli jest ktoś zainteresowany to pytać dogadamy się, a o wartośći i dostępności ;) moich kół chyba nie muszę znawcą tematu mówić :)

sdc10224.th.jpg sdc10225.th.jpg sdc10226f.th.jpg sdc10222.th.jpg

Opublikowano

Czlowieku xenon w takich lampach.. :wallbash: :wallbash:

Opublikowano

dla mnie to brewki i grill to do kosza ale felunek ładny :rolleyes:

ty masz lampy zespolone czy stare przedlift bo w starych to kicha ten hid i moc jak popada deszcz to ciemność zobaczysz [br]

Opublikowano

haha stary xenon w takich lampach i to jeszcze 10000k

Opublikowano
  • Autor

to są lampy DEPO z gładkimi szkłami na H7, co do tego jak onę będą swieciły w deszcz to mnie nie obchodzi a4 jest zakupione jako drugie auto tzw. zabawka liczy się wizualka, ale z tego co widzę bardzo podobają mi się lampy po lifcie i chyba w takie zainwestuję :)

Opublikowano

ładna audi;) koło kozak i ciemne szyby tez na plus.

ale 10000K to przegięcie na maxa :cool1:

Opublikowano

Fajna audiczka!!!

A te szyby to masz wszystkie przyciemnione?! tzn.lacznie z kierowcy.[br]Dopisany: 16 Kwiecień 2009, 21:04_________________________________________________a co do xenonow to faktycznie 1000K to moze troche przyciagac uwage misiakow.

Opublikowano
  • Autor

kierowcy nie jest przyciemniona posiada tylko pas górą :) [br]Dopisany: 16 Kwiecień 2009, 21:08_________________________________________________policja niech łapie przestępców a nie się xenonami zajmuję :P hehe

Opublikowano

ale tam nie ma soczewki nawet , albo ja słabo widze

Opublikowano

Ja tam nie neguje ale problem moim zdaniem z xenonami w twoim przypadku jest taki ze masz zwykle lampy i rozpraszanie swiadla porzy tej barwie jest duze i moze troszke dawac po oczach innym kierowcom.ale to tak moim zdaniem .Nazbierasz kasy kupisz lampy soczewkowe i bedzie git.!!!

A policja niech lapie przestepcow-Racja :>

Opublikowano

oj przesada z tymi HIDami w takich lampach :tongue4: zmień tylne lampy najlepiej po II lifcie albo jeszcze taniej takie jakie ja mam :) zobacz w moim podpisie

Opublikowano
  • Autor

moje tylne to oryginały dymione in pro, super wyglądają z ciemną szybą dlatego chyba ich nie zmienie na polift, puki co chcę zakupić lampy przednie lifty i gril :) dzisiaj kupiłem opony 225/45zr17

Opublikowano

:blink:

Za xenon w tych lampach :bicz3:

Za tak wysoką barwę :bicz3:

Za brak znaczka Audi :bicz3:

Za tylne lampy :bicz3:

Taka jest moja opinia :gwizdanie:

I coś mi się jeszcze wydaje, że te felgi będą ciut szerokawe się wydawały na zdjęciach w wyższej jakości.

Opublikowano

felgi to RH Cup tylko RH ZW3 ,no a z barwa przesadziles,audi sympatyczne

Opublikowano
  • Autor
sdc10257j.th.jpgsdc10259x.th.jpgsdc10260.th.jpgsdc10262.th.jpgsdc10263.th.jpg ktoś tam mówił o zdjęciach wysokiej rozdzielczości więc są, takie troche przykurzone audi, ale wkońcu po weekendzie :)
Opublikowano

no wiec tak:

kolorek :good:

fele :good:

szybki :good:

lampy z tyłu :good:

grill :good:

lampy z przodu - brak komentarza (nie znam sie :tongue4: )

brewki :thumbdown:

zawiecha :thumbdown:

Jak juz ściągniesz brewki to dognij maskę do błotników bo odstaje :kwasny:

Opublikowano

Jak dla mnie to w grillu przednim musi być znaczek Audi i koniec!!!!

Opublikowano
  • Autor

witam odświeżam wątek, dzisiaj a4 poszła do malowania prawego tylnego błotnika (rysa parkingowa poprzedniego właściciela), po powrocie w piątek, czeka na nią 300g farecli 3g, maszyna i moja ręka :P hehe, w sobote zakładam opony 225/45zr17, i przepoleruje ranty przy okazji :)

dzisiaj kupiłem dekielki na felgi orginalne audi wzór rs-line, i nowe czarne dywaniki do srodka.

dodatkowo audiczka zyskała radio bluepunkt melburne mp74, i zestaw helixa, w domciu czeka tuba Magnat Bull Power 1200w rms!!!

jednym słowem pomału do przodu :)

Opublikowano

No..No.. widze ze szalejesz !!

Opublikowano

Lukas4334 widzę że ty tak jak ja tylko Audi i nic więcej :naughty:

Mam jeszcze Audi 80 w limitowanym kolorku z klimą :naughty: