jedrekx Opublikowano 20 Stycznia 2023 Autor Opublikowano 20 Stycznia 2023 (edytowane) wielu modów nie ma i nic się za specjalnie nie dzieje, w końcu to "tylko" rodzinny dupowóz wozi rodzinę, jeździ. w rok zrobiłem 20 tys km i jak na razie jestem zadowolony. co prawda chciałem zmieniać na polifta, ale na razie zostaję przy białasku. założyłem nakrętki na wentyle takie jak w S5, a wczoraj w końcu wpadł Car Play i nowa mapa 2023: do Car Playa zabierałem się od roku, w końcu się udało teraz w zasadzie przydałoby się tutaj kapkę więcej mocy, w zależności jak mi się tematy poukładają, może na wiosnę się uda. póki co odziedziczyłem pewnego złomka po moim zmarłym wujku i zabieram się za jego renowację. niedługo, przed blacharzem, porobię zdjęcia i założę temat.. będziecie mogli się pośmiać Edytowane 20 Stycznia 2023 przez jedrekx 2
granatowy Opublikowano 21 Stycznia 2023 Opublikowano 21 Stycznia 2023 Jakie średnie spalanie masz z tych 20.000km ?
jedrekx Opublikowano 23 Stycznia 2023 Autor Opublikowano 23 Stycznia 2023 (edytowane) 10/100, w większości po mieście. na autostradzie przy wyższych prędkościach pali ok 11,5-12. nie ma się co oszukiwać, że będzie mniej.. to ciężka krowa. choć po normalnych drogach pozamiejskich jestem mega pozytywnie zaskoczony bo pali niecałe 7 litrów. raz na jakiś czas jeździmy do Chojnic do rodziny mojej żony (to jest ok 90 km) to właśnie mam spalanie 6,5-7. a samochód mam wtedy załadowany bo i wózek i łóżeczko dla młodego, jakieś zabawki.. więc praktycznie bagażnik na full. Edytowane 23 Stycznia 2023 przez jedrekx 1
Rekomendowane odpowiedzi