Patryk_audi Opublikowano 14 Listopada 2021 Opublikowano 14 Listopada 2021 (edytowane) Cześć wszystkim. Mam audi a4 b7 2006 rok. Z przodu mam szyby elektryczne ale z tyłu już ich brak i mam takie pytanie czy w tylnych boczkach drzwi jest wiązka elektryczna do sterowania szybami i wystarczy założyć mechanizm i podpiąć silniczek czy musiałbym sobie sam prowadzić nową żeby założyć z tyłu elektrykę? Edytowane 14 Listopada 2021 przez Patryk_audi
Muskel1 Opublikowano 14 Listopada 2021 Opublikowano 14 Listopada 2021 Nie ma wiązek. Dodatkowo jak masz pecha należało będzie wymienić moduł komfortu na taki, który obsługuje elektryczne szyby z tyłu.
Patryk_audi Opublikowano 14 Listopada 2021 Autor Opublikowano 14 Listopada 2021 orientujesz się może ile za takie coś biorą elektromechanicy?
Muskel1 Opublikowano 14 Listopada 2021 Opublikowano 14 Listopada 2021 (edytowane) Nie mam pojęcia. Tu masz listę modułów komfortu i funkcje które jakie moduły obsługują. Musisz porównać z tym Twoim. Edytowane 14 Listopada 2021 przez Muskel1
Rekomendowane odpowiedzi