PatrykCarlos Opublikowano 28 Listopada 2021 Opublikowano 28 Listopada 2021 Witam to mój pierwszy raz na forum i zgłaszam się do kolegów z problemem bawiłem się ostatnio kierwnicą a dokładnie instalowałem 3 ramienną zamiast 4 ramiennej i wydaje mi się że urwałem taśmę coś "strzeliło" jak obracałem kierownicą mimo że jej nie ruszałem ani nie przestawiałem ale nie o tym zaświeciło mi się ESP po podłaczeniu aku przejechałem parę metrów i zgasła tak jak powinna lecz gdy pociągłem kierownicę do siebie podczas ustawiania już nie chce zniknąć ABS działa trakcja i stabilizacja toru jazdy już nie Niestety nie mam vaga a mój tani interfejs bluetooth pokazuje zero błędów czy zerwanie taśmy spowodowało uszkodzenie czujnika skrętu? czy jest to od siebie nie zależne? gdybym wymienił taśmę to muszę robić adaptacje/kodować? świeci cały czas nawet na sekundę nie znika. chce prostej odpowiedzi czy popsułem czy trzeba normalny komputer z vcds z góry dziękuję i pozdrawiam
Muskel1 Opublikowano 28 Listopada 2021 Opublikowano 28 Listopada 2021 Bez podpięcia i sczytania błędów to wróżenie.
Rekomendowane odpowiedzi