Marius3000 Opublikowano 11 Stycznia 2022 Opublikowano 11 Stycznia 2022 (edytowane) Cześć . Nie działa mi podgrzewanie tylnej szyby ani lusterek ,znalazłem również uszkodzony wzmacniacz anteny. Sprawdziłem przewody i wydają się być w porządku. Po włączeniu przycisku ogrzewania świeci się żółta lampka ale niestety nic nie grzeje. Jakieś pomysły co mogę teraz sprawdzić ? Wzmacniacz jak widać na zdjęciu jest uszkodzony ale wydaje mi się że działa ponieważ niemam problemu z radiem. Przez niego raczej nie przechodzi żaden kabel do podgrzewania szyby ? Edytowane 11 Stycznia 2022 przez Marius3000
max33r Opublikowano 11 Stycznia 2022 Opublikowano 11 Stycznia 2022 Zmieniałeś może climatronic? Błędy sprawdzałeś na VCDS?
Marius3000 Opublikowano 11 Stycznia 2022 Autor Opublikowano 11 Stycznia 2022 Nie wiem czy było coś zmieniane wydaje się być ori. Niemam jak sprawdzić błędów - brak kabla do podłączenia.
max33r Opublikowano 11 Stycznia 2022 Opublikowano 11 Stycznia 2022 Bo jeśli to B7 to mógł być wsadzony climatronic z B6 wtedy nie będzie podgrzewania tylniej szyby, bez odczytania błędów też nic nie zdziałasz
Rekomendowane odpowiedzi