Opublikowano 16 Stycznia 20224 l Witam, zauważyłem ze w samochodzie ciągle podświetlone mam radio, niezależnie czy samochód jest otwarty czy zamknięty, spotkał się ktoś z czymś takim ? Nie wiem gdzie szukać rozwiązania tego problemu. Jeśli zły dział to przepraszam i proszę o przeniesienie. Pozdrawiam i czekam na pomysły jak to rozwiązać.
Opublikowano 16 Stycznia 20224 l Po zaryglowaniu auta trochę to trwa, zanim sterowniki przejdą w stan uśpinia, więc albo musisz trochę dłużej obserwować czy gaśnie, jeżeli nie to musisz podpiąć auto pod komputer i sczytać błędy. Być może tam coś będzie widać.
Opublikowano 17 Stycznia 20224 l Autor 23 godziny temu, Muskel1 napisał: Po zaryglowaniu auta trochę to trwa, zanim sterowniki przejdą w stan uśpinia, więc albo musisz trochę dłużej obserwować czy gaśnie, jeżeli nie to musisz podpiąć auto pod komputer i sczytać błędy. Być może tam coś będzie widać. Samochód jest zamknięty całą noc i tak dalej świeci W błędach nie ma nic, ktoś raz sugerował ze w zielonym menu ale nie wiem czego tam szukać.
Opublikowano 17 Stycznia 20224 l Autor 5 godzin temu, Muskel1 napisał: O jakim radiu tu w ogóle mowa? Dokładnie Chodzi o Panel Audi Multimedia. Cały czas jest podświetlony
Opublikowano 17 Stycznia 20224 l Jakie masz radio? MMI 2G, 3G, 3G+ wersja low czy basic? A może zwykłe radio Chorus lub Concert?
Opublikowano 17 Stycznia 20224 l Autor Nie jestem w stanie teraz tego powiedzieć, a samochód zostawiłem dzisiaj u mechanika na rozrząd wiec ciężko mi sprawdzić
Opublikowano 29 Listopada 20223 l Autor W dniu 17.01.2022 o 21:27, Muskel1 napisał(a): Jakie masz radio? MMI 2G, 3G, 3G+ wersja low czy basic? A może zwykłe radio Chorus lub Concert? Sorki ze tak długo ale w ogóle zapomniałem o tej sprawie i ostatnio jak wszedłem na ta stronę to przypomniałem sobie o tym problemie. z tego idzie wywnioskować co to jest ?
Opublikowano 29 Listopada 20223 l Autor A da się naprawić to co wstawiałem wyżej ? Ze ten panel ciagle swieci
Opublikowano 29 Listopada 20223 l Trudno powiedzieć. Nie spotkałem się z takim problemem. Wygląda jakby MMI nie przechodziło w stan uśpienia. Podepnij pod komputer i sczytaj błędy, być może jest coś zapisane. Edytowane 29 Listopada 20223 l przez Muskel1
Opublikowano 10 Grudnia 20223 l Wrzuć pełny autoscan a nie fotki. Skopiuj cały tekst i go tu wklej albo wrzuć plik tekstowy log-xxxx . txt protokołu diagnozy.