speclaj123 Opublikowano 18 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2022 Dzień dobry, Od jakiegoś czasu fotel kierowcy w audi a4 b5 lift przestał się blokować. Zerkając pod spód zwróciłem uwagę iż na fotelu pasażera jest jakiś plastik, a na fotelu kierowcy (wadliwym) go brakuje. Chciałbym to kupić tylko za bardzo nie wiem co wpisać, ma ktoś jakiś pomysł ?:D Na załączonej fotce, zaznaczyłem brakujący element. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek_f Opublikowano 18 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2022 To odbój. Podsyłam aukcję w komplecie ze ślizgami, które też mogą się przydać. allegro.pl ALLEGRO.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
speclaj123 Opublikowano 18 Stycznia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2022 1 godzinę temu, krzysiek_f napisał: To odbój. Podsyłam aukcję w komplecie ze ślizgami, które też mogą się przydać. allegro.pl ALLEGRO.PL Wielkie dzięki ! Zamawiam, mam nadzieje że wystarczy ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi